Jadą sobie nowiuska S5 i mój Gofer R20 no i się narobiło...
Przed kilkoma dniami żona dała popis i przywiozła solidny mandacik do domu (fotka taka była kobiety z rozwianym włosem i speedem w oczach, galop +40 kmh w centrum opłacił się na 400 zeta + punkciory). Pozostając pod wrażeniem ostrości fotki żony swojej złoś przemieszczał się nader grzecznie i nudno po mieście, trasa kierunek Janki. Światełek miłościwie nam panujący Pan Asfaltu nastawiał tam gęsto, jedzie więc złoś w trybie gaz-hamulec. Nudy.
Przed kolejnymi światłami udało mi się wyprzedzić starszego pana w kapeluszu (oczywiście wisiał na lewym pasie) i na światłach stanąłem w pierwszej linii.
Z radia lecą smęty, jakiś spiker udaje inteligentną rozmowę z nudnym gościem, żona przysypia obok na fotelu. Szaro. Buro. Chyba pojadę flaszkę kupić... NUDY JAK CHOLERA.
Rusza złoś spod świateł powolutku, pochrapując w przedśnie... A tu - no masz! - obok ryk V8 i poleciało S5 przede mnie. Adrenalinka hop! do góry. No nareszcie nie jest nudno.
Sport wajchy poprzerzucane, brum! dojeżdża złoś do świateł. Kolega z S5 uśmiechnięty jak z obrazka. No normalnie nie wiem co on sobie myślał, ale bez wątpienia był w błędzie
Mruga światło dla pieszych, a S5-tka już ryczy. Złoś też postanowił poryczeć, więc obaj jedziemy z launch controla.
Żółte, zielone, strzał. Pierwsze 50 metrów wiszę mu w połowie drzwi (mikrosekundy różnicy w momencie startu) a potem równam się i przechodzę. Po 200 metrach kolega S5 widzi klapę bagażnika. Żona się obudziła jakoś sama tak... Nudy wyparowały, zastąpione oparami testosteronu i adrenalinki.
Stop na kolejnych światłach. Znowu kolega ryczy, żona jęczy że puści pawia, silnik złosia ryczy też. Zielone i poszło. Start równo, powtórka z rozrywki - na dwójce złoś idzie do przodu, w poważaniu mając ryki V8 (ach, jak on piknie grał). Kolejne stop-światła, złoś pokazuje kciuk do góry (za pobudkę dziękując), kolega z S5 uśmiechnięty kręci głową. Niedowierzał chyba.
A flaszkę kupiłem i tak
O taką:
Przed kolejnymi światłami udało mi się wyprzedzić starszego pana w kapeluszu (oczywiście wisiał na lewym pasie) i na światłach stanąłem w pierwszej linii.
Z radia lecą smęty, jakiś spiker udaje inteligentną rozmowę z nudnym gościem, żona przysypia obok na fotelu. Szaro. Buro. Chyba pojadę flaszkę kupić... NUDY JAK CHOLERA.
Rusza złoś spod świateł powolutku, pochrapując w przedśnie... A tu - no masz! - obok ryk V8 i poleciało S5 przede mnie. Adrenalinka hop! do góry. No nareszcie nie jest nudno.
Sport wajchy poprzerzucane, brum! dojeżdża złoś do świateł. Kolega z S5 uśmiechnięty jak z obrazka. No normalnie nie wiem co on sobie myślał, ale bez wątpienia był w błędzie
Mruga światło dla pieszych, a S5-tka już ryczy. Złoś też postanowił poryczeć, więc obaj jedziemy z launch controla.
Żółte, zielone, strzał. Pierwsze 50 metrów wiszę mu w połowie drzwi (mikrosekundy różnicy w momencie startu) a potem równam się i przechodzę. Po 200 metrach kolega S5 widzi klapę bagażnika. Żona się obudziła jakoś sama tak... Nudy wyparowały, zastąpione oparami testosteronu i adrenalinki.
Stop na kolejnych światłach. Znowu kolega ryczy, żona jęczy że puści pawia, silnik złosia ryczy też. Zielone i poszło. Start równo, powtórka z rozrywki - na dwójce złoś idzie do przodu, w poważaniu mając ryki V8 (ach, jak on piknie grał). Kolejne stop-światła, złoś pokazuje kciuk do góry (za pobudkę dziękując), kolega z S5 uśmiechnięty kręci głową. Niedowierzał chyba.
A flaszkę kupiłem i tak
O taką:
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Cytrynową, jakby kronikarz pytał. Mniam.
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Tu nawet nie idzie o killa, choć zacny był ale ten opis.... MISZCZU!
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
- Peres
- Grupa opolska
- Kontakt:
Nie no, pogratulować kolejnego killa trzeba, bo w końcu to S6, ale faktycznie:
Opisy są fantastyczne!stolniczkow pisze:ten opis.... MISZCZU!
184KM/416Nm powered by G-lab ;)
ja tam widze S5.PRS pisze:S6, ale faktycznie:
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
Z S6 ganialem sie w weekend, ale ten kill opisuje S5. P i e c.
obydwa mocne 4x4 to można się bawić
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- Peres
- Grupa opolska
- Kontakt:
Pomyłka, pisałem w pośpiechu, więc pomyliłem klawisze będące obok siebie, tyle...arturkw pisze:ja tam widze S5.
184KM/416Nm powered by G-lab ;)
Spokojnie:)
Z S6 Avant ganialem sie w weekend, ale niestety nie doszlo do bezposredniej konfrontacji. Po prostu kierowca eski nie mogl mnie dopasc jadac za mna, co musialo sie przelozyc na predkosci zblizone do drugiej galaktycznej. Oraz frustracje kolegi, bo w pewnym momencie postanowil zagrac w grand theft auto i pojechal po takiej krawedzi (innych aut), ze postanowilem odpuscic. W koncu to ma byc zabawa, a nie systematyczne mordowanie innych uczestnikow ruchu... Czego by nie pisac, to zlosiowy szerszen nie pozwolil sie objechac na dystansie 4 km. Akurat s6 jest wolniejsza troszeczke od nowej s5tki...
Troszke zal, ze nie udalo sie ustawic na pole position. Ale co sie odwlecze polezy w lesie i wroci
Z S6 Avant ganialem sie w weekend, ale niestety nie doszlo do bezposredniej konfrontacji. Po prostu kierowca eski nie mogl mnie dopasc jadac za mna, co musialo sie przelozyc na predkosci zblizone do drugiej galaktycznej. Oraz frustracje kolegi, bo w pewnym momencie postanowil zagrac w grand theft auto i pojechal po takiej krawedzi (innych aut), ze postanowilem odpuscic. W koncu to ma byc zabawa, a nie systematyczne mordowanie innych uczestnikow ruchu... Czego by nie pisac, to zlosiowy szerszen nie pozwolil sie objechac na dystansie 4 km. Akurat s6 jest wolniejsza troszeczke od nowej s5tki...
Troszke zal, ze nie udalo sie ustawic na pole position. Ale co sie odwlecze polezy w lesie i wroci
- silent killer
- Ma gadane
Gratki za killa
Zlos dla zony powinieneś mieć (jak w samolotach) specjalna torebkę w razie nudności
Zlos dla zony powinieneś mieć (jak w samolotach) specjalna torebkę w razie nudności
TDI The Devil Inside
TDI POWER
TDI POWER
zlos, ile Ty teraz masz w tej swojej R-ce kucy pod maską?
Na tyle wystarczy:Forest89 pisze:zlos, ile Ty teraz masz w tej swojej R-ce kucy pod maską?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p4243622" onclick="window.open(this.href);return false;
vomit bag to się nazywa, muszę jeszcze maski tlenowe dorzucić i stewardessę z cienkim winkiem i suchymi kanapkamisilent killer pisze:specjalna torebkę w razie nudności