2'ki 90km/h
3 130km/h
4 150km/h
5 juz nie wiem ile bylo...
i tyle mnie widzial... myślalem że sie ssikam ze smiechu
 :D
:Dkolesia zobaczylem ponownie z tylu jak juz skrecalem do domu... i mina tego z BMW
 nie zapomne tego nigdy xD
 nie zapomne tego nigdy xD :D
:D nie zapomne tego nigdy xD
 nie zapomne tego nigdy xD

Przy skrzyni ASD (najdluzszej montowanej w gofrach 3) dokladnie 5078, czyli nigdy...denu pisze:ile trzeba mieć obrotów w dieslu żeby na dwójce dojść do 90 km/h ?

to byla 520stka bo poznalem...twromek pisze: Co do killa, to skąd pewność, że to była 520D?

Zlamany wal?twromek pisze:"osiągnięciach" na dole strony
 AAZ kreca sie wyzej od TDI wiec tam jest mozliwosc zakrecenia do 5000 tylko, ze na 2jce nie pojedzie wtedy 90km/h
 AAZ kreca sie wyzej od TDI wiec tam jest mozliwosc zakrecenia do 5000 tylko, ze na 2jce nie pojedzie wtedy 90km/h  A nawet z ta skrzynia CYP (z TDI), ktora jest tam wlozona 90km/h na 2jce jest przy 5800obr/min  Good luck
 A nawet z ta skrzynia CYP (z TDI), ktora jest tam wlozona 90km/h na 2jce jest przy 5800obr/min  Good luck 

a ze pan z BMW jechal tempem emeryta a kolega sie spinał to osobna historia
 a ze pan z BMW jechal tempem emeryta a kolega sie spinał to osobna historia  spojrz prawdzie w oczy... takie bmw ma 140 koni (albo cos pod to) i gro momentu obrotowego. ja bym nie mial swoim klekotem z toba problemow a co dopiero takie bmw...
 spojrz prawdzie w oczy... takie bmw ma 140 koni (albo cos pod to) i gro momentu obrotowego. ja bym nie mial swoim klekotem z toba problemow a co dopiero takie bmw...Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości