Jak to punkt G (Pana w bmw) przeskoczył punkt K "skoczni"PRS pisze:...no to przeciwnik w BMW może szczerze powiedzieć: "Nie jeżdżę szybko, tylko wolno latam"
zlos, a pamiętasz punkt, w którym wylądowało owe BMW? Należy to uznać za rekord "skoczni" i postarać się pobić ten wyczyn
Coś wolno trybię... sąsiad na forumklmn pisze:Jeśli jednak była to trasa Nadarzyn - Otrębusy to nie mieszkam tam gdzie skręcałeś w prawo
W sumie to dobrze, że tylko strzał, a nie całą miskęzlos pisze:Chyba strzał miską można by jeszcze znaleźć na asfalcie
Mając taki samochód.......ja bym się nie zastanawiałzlos pisze:Zastanawiam się, czy nie podjechać
Moja żona jak ugotuje super obiad, kupi nową kreację na wieczór i jest bardzo grzeczna, to może się przejechać eruniąmikew_86 pisze:A ja raz wyprzedziłem błękitne R20 nie wrzucając nawet 4 biegu. Fakt faktem siedziała w nim jakaś młoda 20-25 letnia laska z podtlenkiem na włosach nie skora do szarpania się.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości