Dwa razy próbował gdy droga była pusta mnie gonić ale nie mógł się zbliżyć nawet na centymetr a im większa prędkość to nawet mu delikatnie odjeżdżałem ale ogólnie podobnie szły, zważywszy, że moje auto z wyglądu to totalna seria myślę że nie mógł się nadziwić co się dzieje

A dziś jadąc 3 pasmówką lewym pasem środkiem zaczął przyspieszać VW Bora Variant czarny na glebie z naklejkami na tylnej szybie zlotowymi chyba, widzę że cisną chłopaki to ja też no i przejechałem koło nich mimo że szli pełnym ogniem wzbudzając tym samym ciekawość

Potem kilka świateł i dłuuuuuuuuuga prosta, puściłem w międzyczasie Borę przed siebie i usiadłem jej na zderzak, chłopaki znów łogień i........ musiałem odpuszczać gaz żeby im nie wjechać ;P Zjechali na prawy pas i im odjechałem rozpędzając się do jakiś 220

Potem zwolniłem, podjechali obok i oglądali auto od góry do dołu z lewej do prawej aż otworzyli okno i dowiedziałem się, że mają 1.9 TDI po chipie

Potem zobaczyłem, że zapomniałem wyłączyć klimę to była by jeszcze większa różnica

Ogólnie auto z rollki daje radę