Mk2 1.8 vs focus
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Mk2 1.8 vs focus
Skoro objeżdżasz 2.0 w trójce to na bank masz ponad 100km u siebie. Swoją drogą ciekawe co tam może być porobione i jaki wynik na hamowni by wyszedł
avoo pisze:i jeden H.. czy 25 letnie wole 25 letniego golfa niz 5 letniego fiata.
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Mk2 1.8 vs focus
też jak miałem 1.6 ABU byłem najszybszy na kontynencie , weź jakiś kalkulator i nagraj przyspieszanie od 0-120 . Mój ABA do setki robił 9 sek musiałbyś mieć nieźle namodzone żeby urwać ok 3 sek do 100
- Peres
- Grupa opolska
- Kontakt:
Mk2 1.8 vs focus
Nie chcę się czepiać, ale chyba to się nie uda... No, chyba, że na Śląsku śnieg nie padabastek016 pisze:weź jakiś kalkulator i nagraj przyspieszanie od 0-120
184KM/416Nm powered by G-lab ;)
Mk2 1.8 vs focus
no narazie nie ma opcji wogole zeby gdzies wyjechac chyba ze sciagne hokej i zaloze seryjny zawias ;d
-
- Użytkownik
Mk2 1.8 vs focus
Buhaha, ciekawe jakby Cie bylo stac na 5 letniego fiata, czy tez bys tak twierdzil, nie moge pojac po co takie posty pisac....avoo pisze:jeden H.. czy 25 letnie wole 25 letniego golfa niz 5 letniego fiata.
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
Mk2 1.8 vs focus
Ja powiem krotko, lubie bajki ale w telewizji.
Ty kolego nie miales chyba doczynienia ze 130 konnym focusem i nie wiesz jak to jedzie.
Tak czy inaczej powachasz tylko dym za takim focusem i tyle w temacie
Ty kolego nie miales chyba doczynienia ze 130 konnym focusem i nie wiesz jak to jedzie.
Tak czy inaczej powachasz tylko dym za takim focusem i tyle w temacie
Black
- xxxGlaDxxx
- ...
Re: Mk2 1.8 vs focus
Też jestem tego zdania. 5 letnie Bravo z M-jetem vs mk2 1.8. Wiadomo że każdy by wziął mk2 : Tak jak pisze bastek016, po prostu to jest syndrom "mam najszybszy i najlepszy wóz w mieście". Wyrośnie z tego chłopak prędzej czy późniejerwinszczak_ pisze:Buhaha, ciekawe jakby Cie bylo stac na 5 letniego fiata, czy tez bys tak twierdzil, nie moge pojac po co takie posty pisac....avoo pisze:jeden H.. czy 25 letnie wole 25 letniego golfa niz 5 letniego fiata.
Mk2 1.8 vs focus
czekamy na wykres z hamowni
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=359312
MOJ GOLFIK
MOJ GOLFIK
Mk2 1.8 vs focus
Tak jak pisałem wyżej jeździłem 1.8 RP i idzie fajnie , ale jeździłem też focusem 1.6 101 i powiem tak RP idzie troszkę gorzej od fucusa 1.6 więc do 1.8 nie masz startu na pewno
Mk2 1.8 vs focus
Ja myślę że z focus'em (nawet 1.8 TDCi) nie bardzo masz szanse, a wiem co mówie bo jeździłem jeden rok takim i naprawde szacun dla tego silnika, ale tak poza tym oprócz silnika to nic mi się nie podoba w fordach
Mk2 1.8 vs focus
Jak ty masz moc w okolicach 90 i chcesz brać 130 konne auta? No to chyba się mylisz
Ktoś dobrze powiedział, najszybsze auto w mieście
Pozdrawiam kolege
Ktoś dobrze powiedział, najszybsze auto w mieście
Pozdrawiam kolege