Nocne Pojeżdżawki cz. 2
Nocne Pojeżdżawki cz. 2
kolejna porcja aut odstawionych na ćwiartkę,
ja mk3 PD+GT22, 1040kg, za trakcję odpowiadają Toyo T1R, 205/50/15 i już opanowane starty z kreski ; )
mk3 PD+GT22 vs. Renault Megane RS wg właściciela 250KM(zrobiony wydech i soft) - 2x z rolki, oba dla mnie w okolicach 2,5dłg. 2x z kreski i tutaj podobny wynik
mk3 PD+GT22 vs S4 kombi, wg właściciela 319KM - 2x z rolki i oba dla mnie
mk3 PD+GT22 vs mk2 ARL 190KM - 2x z kreski, do końca drugiego biegu pół dłg mk2 przede mną, po zapięciu 3 odskakuje na długość do półtorej i tak już do końca, 1x rolka i tutaj przewaga większa
mk3 PD+GT22 vs E30 2.5 - z kreski raz i niedokończony, od razu na starcie uciekam ostro do przodu i w połowie odcinka buma zakończyła bieg, bo zawinęła się i pojechała w siną dal
no i kill na mnie, ale myślę, że nie ma się czego wstydzić:
mk3 PD+GT22 vs Mustang GT500 - z kreski odstawia mnie od razu od 2 długości, a potem im wyższa prędkość tym więcej i jakoś w okolicach 4 długości mnie killuje, a rolki 2 i 3 idę o pół długości przed nim, a przed końcem mustang przesuwa się o pół długości do przodu i w takim też rozrachunku się to kończy. myślę, że jest to do poprawienia jeszcze, bo z tym mk2 ARL też dostawałem w dupę, ale było to zaraz na początku przygody z PDkiem i go nie ogarniałem, ale na szczęście się to zmieniło
ja mk3 PD+GT22, 1040kg, za trakcję odpowiadają Toyo T1R, 205/50/15 i już opanowane starty z kreski ; )
mk3 PD+GT22 vs. Renault Megane RS wg właściciela 250KM(zrobiony wydech i soft) - 2x z rolki, oba dla mnie w okolicach 2,5dłg. 2x z kreski i tutaj podobny wynik
mk3 PD+GT22 vs S4 kombi, wg właściciela 319KM - 2x z rolki i oba dla mnie
mk3 PD+GT22 vs mk2 ARL 190KM - 2x z kreski, do końca drugiego biegu pół dłg mk2 przede mną, po zapięciu 3 odskakuje na długość do półtorej i tak już do końca, 1x rolka i tutaj przewaga większa
mk3 PD+GT22 vs E30 2.5 - z kreski raz i niedokończony, od razu na starcie uciekam ostro do przodu i w połowie odcinka buma zakończyła bieg, bo zawinęła się i pojechała w siną dal
no i kill na mnie, ale myślę, że nie ma się czego wstydzić:
mk3 PD+GT22 vs Mustang GT500 - z kreski odstawia mnie od razu od 2 długości, a potem im wyższa prędkość tym więcej i jakoś w okolicach 4 długości mnie killuje, a rolki 2 i 3 idę o pół długości przed nim, a przed końcem mustang przesuwa się o pół długości do przodu i w takim też rozrachunku się to kończy. myślę, że jest to do poprawienia jeszcze, bo z tym mk2 ARL też dostawałem w dupę, ale było to zaraz na początku przygody z PDkiem i go nie ogarniałem, ale na szczęście się to zmieniło
S3 R30 Turbo by FROGRACINGxBRYNDZISM
Re: Nocne Pojeżdżawki cz. 2
dobredack23 pisze:z s4 miałes jakieś 2,3 długośći
Był MK2 GT RP swap 16V PL jest VA GT a w tyrce T5 AXB
Nocne Pojeżdżawki cz. 2
to jest piękne że takie niepozorne mk3 robią koło dupy takim furą
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5
marcin 78 pisze:dobredack23 pisze:z s4 miałes jakieś 2,3 długośći
nawet bardzo. waga panie, waga robi swoje.
siaralfc pisze:marcin 78 pisze:dobredack23 pisze:z s4 miałes jakieś 2,3 długośći
nawet bardzo. waga panie, waga robi swoje.
siara można też siebie odchudzić i jeździć w samych batkach
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5
Nocne Pojeżdżawki cz. 2
i przed startami zrobić solidnego klocka każdy kg sie liczydack23 pisze: i jeździć w samych batkach
Golf MK3-BYŁO
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=397052
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
- Raptus1984
- Gadatliwa bestia
Nocne Pojeżdżawki cz. 2
masz jaki kol wiek filmik nagrany jak stratujesz z kimś? bo jak czytam twoje posty o objechaniu np s4 to zaczynam myśleć ze jesteś fantasta wychodzi na to ze jesteś mistrzem startu na 1/4 mili w Polsce
Nocne Pojeżdżawki cz. 2
z s4 to chyba z rolki wygrana.
Golf MK3-BYŁO
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
Nocne Pojeżdżawki cz. 2
Raptus1984,
ja jestem fantasta, a Ty jesteś bez pojęcia i na dodatek czytanie ze zrozumieniem leży i kwiczy, a filmikami niestety nie dysponuje.
btw, wczoraj objechałem 300C 5.7 HEMI, w to też nie wierzysz? ; )
ja jestem fantasta, a Ty jesteś bez pojęcia i na dodatek czytanie ze zrozumieniem leży i kwiczy, a filmikami niestety nie dysponuje.
Nocne Pojeżdżawki cz. 2
A może napisz które to S4 z jakim motorem,może to rozjaśni sytuacje,a i wiem dokładnie jak jezdzi mk3 ze 180 motorem tylko że AFN prawie to samo.no i wiem też jak S4 4.2
Był MK2 GT RP swap 16V PL jest VA GT a w tyrce T5 AXB
- Raptus1984
- Gadatliwa bestia
oj chłopczyku chłopczyku,ja bez pojęcia , udowodnij to jakimiś argumentami bo jak na razie to bajeczki piszesz,siaralfc pisze:Raptus1984,
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Nocne Pojeżdżawki cz. 2
Raptus1984, daruj sobie te zaczepki bo łazisz po tematach i udajesz głupa, to auto jeździ od zeszłego sezonu i jeszcze w rękach zabba88 wielu (w tym m.in. ja) widziało co potrafi więc jak chcesz bajki to mini mini albo cartoon network polecam.
330KM/450Nm
- Raptus1984
- Gadatliwa bestia
jak dla mnie to nawet radio Maryja se słuchaj,czytam te wasze posty i nie mogę sie nadziwić co te wasze bryczki potrafią,co jeden to lepszy,ale praktycznie żaden nie potrafi udowodnić tego co pisze!polowa tych tematów to ściemyKowal_ pisze:Raptus1984, daruj sobie te zaczepki bo łazisz po tematach i udajesz głupa, to auto jeździ od zeszłego sezonu i jeszcze w rękach zabba88 wielu (w tym m.in. ja) widziało co potrafi więc jak chcesz bajki to mini mini albo cartoon network polecam.