Co by było gdyby,czyli rozważania na temat mocy naszych aut.
tyle NM nie może mieć.... tzn może ale powinien mieć około 180 ps, coś nie tak to wyszło....
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5
Mogę wkleić wykres...Czy jest możliwe ze był po chipie,padła turbina i nm są a konie uciekły w pole?
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Strasznie dziwne cyfry . Moc wygląda na serię, a moment na zawirusowany .Uzieblo pisze:153 konie i 390 NM
Możliwe, ale tyle to, jak wyżej wspomniałem, mają ARLe po wirusie.Uzieblo pisze:Czy to możliwe żeby miał az tyle Nm?
A moze być tak ze turbina jest zjechana i nie daje Koni?
Auto hamowane było na hamowni w Warszawie w Kreatorze Mocy
Auto hamowane było na hamowni w Warszawie w Kreatorze Mocy
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a wirus to gdzie byl robiony? u dojczow zawsze duzo Nm widzialem ale to akurat jest bardzo duzo w porownaniu do mocy jak seria
Moc i moment są do siebie jakoś tam w miarę proporcjonalne i nie może być, tak że suszarka wpływa tylko na moment, a na moc już nie. Moim zdaniem, to jeśli nie było grzebane w sofcie, to to jest po prostu jakoś źle hamowana seria, bo nie wierzę w gift od VW rzędu 70 Nm.Uzieblo pisze:A moze być tak ze turbina jest zjechana i nie daje Koni?
Auto zostało kupie 1-2 tyg temu... na pewno jeździł jakiś maniak bo felgi 17, czerwone zaciski, obniżony leciutko... i na 80% było dolot...więc nie zdziwiłbym się jakby był tam i soft...
Podejrzewam ze pojawilo sie juz tu takie porownanie ale nie sposob przejrzec 58 stron
Golf MK3 VR6 vs. Honda Civic 1.6 160KM ?
Golf MK3 VR6 vs. Honda Civic 1.6 160KM ?
vagmalopolska.pl
- marczello23
- Mały gagatek
"Kosiarka" zje VR6
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=395700" onclick="window.open(this.href);return false; (mój srebrny parch)
Chyba zajechane w LPG. Jak VR zdrowy to powinno być równo, ew. zaważą umiejętności.marczello23 pisze:"Kosiarka" zje VR6
-
- Mały gagatek
- marczello23
- Mały gagatek
Eee myślałem, że ta honda lepiej idzie a tutaj patrze po filmikach to szału nie ma, zbiera się tylko trochę lepiej jak mój vw. Katalogowo 8,7s do 100 co jest wynikiem słabszym o prawie sekundę od VR6. Jak VR6 chociażby w średnim stanie a kierownik miał już parę startów za sobą to VR6 wygra
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=395700" onclick="window.open(this.href);return false; (mój srebrny parch)