golf3 1.9 TDI 181ps vs leon fr 1.9 TDI 185 ps
start z kreski, 1 bieg mielimy kołami, 2 bieg ja miele kołami kolega złapał trakcję i wyszedł na prowadzenie o półtorej długości, 3 bieg minimalnie go doganiam, 4 bieg kolega niecałą długość auta przede mną i meta. Auta bardzo podobnie jadą, róznica w ogumieniu, moje Toyo 195/50/15 przy jego xxx 225/xx/17 nie robi furoru przy niskich biegach :/
Przy drugim starcie nie wbiłem za szybko 3 biegu i przegrałem o dwie długości.
Przy drugim starcie nie wbiłem za szybko 3 biegu i przegrałem o dwie długości.
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5
dack23,
masz toyo t1r i narzekasz na trakcje?
to ja swoim PDkiem tez mam te kapcie i nie narzekam ani trochę, innej tak klejącej opony nie widzę u siebie,
masz toyo t1r i narzekasz na trakcje?
to ja swoim PDkiem tez mam te kapcie i nie narzekam ani trochę, innej tak klejącej opony nie widzę u siebie,
S3 R30 Turbo by FROGRACINGxBRYNDZISM
- marczello23
- Mały gagatek
dack23, Ku... Ty to chyba masz cysternę z paliwem pod domem jeździsz i się killujesz Ja proszę Boga o jakiegoś przeciwnika za każdym razem jak jadę w trasę czy na mieście i pupa, muszę zmienić trasę albo miasto
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=395700" onclick="window.open(this.href);return false; (mój srebrny parch)
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dack23, mogliście się z rolki spróbować
siaralfc, ja jakoś nie mam przekonania do tych T1R, jeździłem tym trochę w trojce, na suchym nawet, ale w deszczu to daj spokój, lepiej stanąć i poczekać aż wszystko wyschnie Kolega w dwójce TD też je miał i nic dobrego nie mówił na temat tych opon.
siaralfc, ja jakoś nie mam przekonania do tych T1R, jeździłem tym trochę w trojce, na suchym nawet, ale w deszczu to daj spokój, lepiej stanąć i poczekać aż wszystko wyschnie Kolega w dwójce TD też je miał i nic dobrego nie mówił na temat tych opon.
marczello23 - niestety nogę mam ciężką i gdziekolwiek jadę i widzę potencjalnego przeciwnika do go podpuszczam, nie poruszam kwesti żywotności mojego silnika :/. Co do paliwo to trzeba sobie radzić
Dzisiaj kolejne dwa kille ale juz się nie rozpisuje o tym bo by za duzo tematów było BMW i AUDI
twromek - z rolki się spróbujemy jeszcze bo mieszkamy blisko podejrzewam, że w najgorszym przypadku będzie remis ( masa )
Toyo t1r są dobre ale tylko na suchym i rozgrzanym asfalcie, wilgoć albo deszcz i jest masakra. Kleją się dobrze ale to tylko 195 a kolega miał 225 i różnice w przyczepności widać na starcie.
Dzisiaj kolejne dwa kille ale juz się nie rozpisuje o tym bo by za duzo tematów było BMW i AUDI
twromek - z rolki się spróbujemy jeszcze bo mieszkamy blisko podejrzewam, że w najgorszym przypadku będzie remis ( masa )
Toyo t1r są dobre ale tylko na suchym i rozgrzanym asfalcie, wilgoć albo deszcz i jest masakra. Kleją się dobrze ale to tylko 195 a kolega miał 225 i różnice w przyczepności widać na starcie.
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5
dack23,
to w jednym temacie opisuj kille, a nie do każdego zakładasz nowy temat to raz.
t1r 205/50/15 prawie nówki i 230KM/430Nm znoszą dzielnie i nie mogę powiedzieć na tą oponę ani jednego złego słowa
t1r 205/50/15 prawie nówki i 230KM/430Nm znoszą dzielnie i nie mogę powiedzieć na tą oponę ani jednego złego słowa
S3 R30 Turbo by FROGRACINGxBRYNDZISM
Ja proszę Boga o jakiegoś przeciwnika za każdym razem jak jadę w trasę czy na mieście i pupa, muszę zmienić trasę albo miasto
to jest nas dwóch z
Wydaje mi się że z rolki go wciągnie,albo może wydaje
Re: golf3 1.9 TDI 181ps vs leon fr 1.9 TDI 185 ps
siaralfc pisze:dack23,
To chyba tylko w słoneczne dni jeździsz
Na mokrym nie raz już musiałem kontrować
Krzylu - kogo wciągniesz ?
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5
W moich "podróbkach" 195/50/15 Toyo to samo - na suchym sobie radzą a tylko coś na czarnym (jakiś wilgotny , woda) to
moje pierwsze mk2 - zaczynamy http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=409052
można cie gdzieś spotkać na mniej oficjalnych zawodach ?dack23 pisze:marczello23 - niestety nogę mam ciężką i gdziekolwiek jadę i widzę potencjalnego przeciwnika do go podpuszczam, nie poruszam kwesti żywotności mojego silnika :/. Co do paliwo to trzeba sobie radzić
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
Katowice 3-stawy przeważnie , zastanawiam sie tez nad zabrzem, tam też się coś dzieje czasem
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5
Re: golf3 1.9 TDI 181ps vs leon fr 1.9 TDI 185 ps
Jest nas kilku w okolicy to może zorganizujemy jakiś mały zamknięty spot w innych godzinach,dniu co niebieskich nie będzie wtedy i wiadomo bezpieczniej będzie bo nie ma bezmózgich gapowiczów, którzy wyjeżdżają jak się ktoś ściga. Jak co to terminy i godz na PW pasi?
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
bvw08 - dobry pomysł, zebrać jakies pomodzone furki i mozna się pobawic, tylko ma być bezpiecznie i bez zbędnych ludzi tak jak piszesz, nad miejscem trzeba się zastanowić, jesli droga bardzo mało uczęszczana to nie ma problemu z godziną a w innym wypadku trzeba się w nocy spotkać, trzeba mieć tez na uwadze że ludzie pracują na rano i nie każdy może przyjeżdżać o północy.
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5