A Ty to chyba z kubicą jeżdzisz a on zakończył karjere i nie pociskaj bo w język się ugryziesz i się otrujesz .Znam chłopaków i z palca sobie tego nie wyssali,opisali fakt jak było a nie jakieś ciśnienia,mogło być tak albo inaczej,dziękuje za uwagęvik316 pisze:i likeeeeeee
4.8 z katalogu, a zeby ruszyc w 4.8 to trzeba wiedzieć jak, na zapiętych systemach na bank nie ma 4.8 tak juz *** od tematu.
MK5 gti+ vs Bentley Continental GT
Re: MK5 gti+ vs Bentley Continental GT
Ostatnio zmieniony czw mar 17, 2011 19:02 przez marcin 78, łącznie zmieniany 1 raz.
Był MK2 GT RP swap 16V PL jest VA GT a w tyrce T5 AXB
JJacek, ta przewaga mogła być nawet znacznie większa na początku niż 1s i nie wiadomo czy pan M. zapiął z miejsca S i launch control - pewnie nie!! Pewnie ruszył, a jak zobaczył, że golf leci to się za nim odpalił.
słuszna uwaga bo sam jestem ciekaw. Jak by nie patrzeć bentley ma moment obrotowy porównywalny do małej ciężarówki.FreeCash pisze:nagraj przyspieszenie swojego Golfa bo Bentley'a juz mamy ...
nie, on na prawymmarcin 78 pisze:A Ty to chyba z kubicą jeżdzisz
e tam jacyś fantaści, se powymyślalimarcin 78 pisze:Znam chłopaków i z palca sobie tego nie wyssali
1995 mk3 cabrio - nowy projekt
1998 Ibiza 6k gt tdi afn na bonusie - for sale
2001 Forester sf ej20 -daily
np ja w start wierze tylko chodzi ze przy tych 180 km napewno juz sie nie scigał bo widzieliscie jak ciagnie przy docisku musial nie jechac na pełnym wiec dla golfa nie odchodził )
jak bym zobaczył takiego gogusia w pomarańczowym aucie też bym go puścił by się pośmiać
ja też. Jakiś flimon w pomarańczy i tyle.vik316 pisze:jak bym zobaczył takiego gogusia w pomarańczowym aucie też bym go puścił by się pośmiać
Pewnie bym go objechał paszczurem z kurczakiem w ręku
Miał mi Gran Turismo 5 oddać wczorajvik316 pisze:jak bym zobaczył takiego gogusia w pomarańczowym aucie też bym go puścił by się pośmiać
d14a1
dasz palec, weźmie całą rękę
Majiic pisze:U mnie dsg robi duza robote.
Wiadomo dsg piękna sprawa
Co do killa to kierownik w benku po prostu nie ścigał się moim zdaniem.Adigolfer pisze:Majiic pisze:U mnie dsg robi duza robote.
Wiadomo dsg piękna sprawa
Sam wczoraj miałem taką sytuacje , że dwóch młodych kolesi w mk3 staneli obok mnie na swiatłach i głupio się usmiechali,gazowanie itp. Nie wiem jaki tam był silnik , nie miałem ochoty sie ganiac . Po prostu zignorowałem ich . Ruszyłem spokojnie i obserwowałem jak ich gofer katapultuje do przodu . Jak na moje oko wiecej nic 90kucy tam nie siedzialo . Teraz tylko czekac na temat jak to 1.8 ABS pogoniło astre opc . I taka to niestety bywa w przypadku niektórych killi w tym dziale. W sumie to sie nie dziwie czemu gosciu z bantley'a sie nie ganial , ponad 5zl za litr wachy, gaz w podloge i pol zbiornika nie ma przy tym motorze moze mu normy obcieli
- Majiic
- Czerwona Strzala
- Kontakt:
A moim zdaniem to niezla beka sie tu porobila Pozdro dla calej lozy szydercow
a tam poza tematem bedziesz miał czas to nagraj jak niesie twojego golfa )
Napewno nie zle nosi- jak janosik xDFreeCash pisze:a tam poza tematem bedziesz miał czas to nagraj jak niesie twojego golfa )