Golf IV 1.8T vs Ford Mondeo ST220 3.0 V6
-
- Nowicjusz
przemas10m, dobrze ze dodales ze chodzi Ci o 2 generacje, bo pierwsza generacja ST jakos superowo nie jezdzi, ciut lepiej od MKIII 16v
hunterek, trzeba bylo poprawic goscia z mondeo ze ma 226 km a nie 222 swoja droga to bardzo ladne sa te mondea
hunterek, trzeba bylo poprawic goscia z mondeo ze ma 226 km a nie 222 swoja droga to bardzo ladne sa te mondea
PALIWO, JOINTY ALBO PUSSY, NIKT NIE JEDZIE ZA DARMO :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=bH7iof27cQU
http://www.youtube.com/watch?v=bH7iof27cQU
yiabol, zgodnie z oznaczeniami silnika AGU - 150KM. Odciecie zaplonu rowniez wyglada na seryjne wiec nie sadze ze 180KM ma. Poza tym jak juz pisalem masa tutaj zawazyla oraz Turbo, ktore dalo wygrana na starcie. Poza tym pisalem juz ze widac bylo ze mondeo daje rade ale predkosci byly juz rzedu 160km/h gdzie byl juz koniec wyscigu.
50-70km nie jest jakos wieka roznica biorac pod uwage ze silnik golfa jest Turbodoladowany a silnik mondeo to jednostka wolnossaca no i oczywiscie masa samochodu.
50-70km nie jest jakos wieka roznica biorac pod uwage ze silnik golfa jest Turbodoladowany a silnik mondeo to jednostka wolnossaca no i oczywiscie masa samochodu.
- Miszon201
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tu mała poprawka na 3 starty jeden Golfik wygrał a w 2 pozostalych corsa dochodziła mnie na sam koniec i na mecie była o dlugosc samochodu szybciej mysle ze jak na 1.3 NZ to i tak fajnie hehehunterek pisze:Miszon z Corsa zalicza kilka startow z kreski. Start na korzysc golfa, 3 bieg corsa zjadala golfa...
Ford mogł stracic na mocy bo jest na gaz i nie wiadomo czy kierownik przelaczyl na benzyne, ale nie wiem czy to ma w ogole jakies znaczenie.
pozdrawiam all
Ostatnio zmieniony czw kwie 29, 2010 10:27 przez Miszon201, łącznie zmieniany 2 razy.
StickerBomb zbombardował dach
viewtopic.php?f=87&t=251883" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=251883" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
a tak poza tym... to gadałem z tym typem od mondeo st220 bo przyjechał tankować na BP gaz... i zapytałem się jak to się stało że go Golf tak objechał... a kierowca powiedział że ma zepsutą 2 i mu nie wchodzi... i że ścigał się z golfem na biegach 1,3 i dalej... więc....
Ostatnio zmieniony pt maja 14, 2010 17:17 przez veldrin_scoll, łącznie zmieniany 1 raz.
- xxxGlaDxxx
- ...
a no wujek google widze mi pomaga... Siedze sobie na necie i wpisalem w google "st220 elblag" i wyskoczyl mi temat z forum golfa... czytam i nie dowierzam!! Mam nadzieje ze ktos to przeczyta i odswieze temat Lecz trzeba zaczac sie tlumaczyc a wiec:
1. Faktycznie weosla ekipa byla
2. waga to jakies 1300 a nie 1800 :P to nie czolg
3. moc to 224 lecz mozliwe ze juz kilka koni zdechlo
4. najwazniejsze! powiedzialem ze skrzynke mam zdeka rozwalona i bede omijac 2bieg:) kolego wiedziales to i daltego powiedziales ze ok wporzo juz trzeciego startu nie robimy... lecz juz mam biegi sprawne wiec moze kolejna konfrontacja?? :)
pozdrawiam :) i czekam na odpowiedz... zoar@op.pl gg:1199741 z racji tego iz mam forda to nie przesiaduje na forum golfa co jest logiczne. pozdrawiam forumowiczow:):)
1. Faktycznie weosla ekipa byla
2. waga to jakies 1300 a nie 1800 :P to nie czolg
3. moc to 224 lecz mozliwe ze juz kilka koni zdechlo
4. najwazniejsze! powiedzialem ze skrzynke mam zdeka rozwalona i bede omijac 2bieg:) kolego wiedziales to i daltego powiedziales ze ok wporzo juz trzeciego startu nie robimy... lecz juz mam biegi sprawne wiec moze kolejna konfrontacja?? :)
pozdrawiam :) i czekam na odpowiedz... zoar@op.pl gg:1199741 z racji tego iz mam forda to nie przesiaduje na forum golfa co jest logiczne. pozdrawiam forumowiczow:):)
zreszta tankuje na BP to moze spotkam jego kolege i pogwarze :) pozdro!