Golf IV AHF 134 km vs BMW 5 E60 kombi
- Tom3czek17
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam, sytuacja która opisuję miała miejsce w sobote a wiec już pare dni temu, z dziewczyną i z kumplem postanowiliśmy wieczorem wybrać się do KFC na mieszka I w Szczecinie, od rana miałem jakieś ciśnienie na szybką jazdę ale zapierdzielać przez miasto bez celu nie ma sensu aż tu nagle wieczorem w drodze do KFC na światłach przy ulicy dąbrowskiego ( koło budynku ornamentu ) staneło koło nas piękne BMW E60 kombi. W środku 2 młode kobiety a więc wyścigu sie raczej nie spodziewałem, mimo tu ruszyłem dość dynamicznie, nagle lewym pasem wyprzedza nas BMW miałem wbitą 2 więc gaz do oporu i jedziemy..na początku odlęgłość pomiędzy mną a BMW wynosiła 2 długości jednak cały czas ją zmiejszałem, przy prędkości około 110 już siedziałem na dupie BMW jednak nie byłem w stanie jej wyprzedzić..prędkość 150 km/h hamowanie zbliżamy się do świateł przy ulicy mieszka I ( koło media markt ) bmw jedzie równolegle po lewym pasie, jeszcze nie zdążyliśmy sie zatrzymać a już zapaliło się zielone, Pani za kierownica BMW uśmiecha sie do nas i wystawia kciuk do góry poczym sugeruje żebym docisnoł jednak niezadowolenie mojej dziewczyny ze styly mojej jazdy było bardziej donośne niż dżwięk mojego tdi więc postanowiłem odpuścić. Pani z bmw wyprzędziła nas poczym dwukrotnie podziękowałą awaryjnymi pełna kulturka Nie wiem co siedziało pod maską BMW ale podejrzewam że było to 520D 177 km lub też 163 km
Tom3czek17, te kobiety gdyby nie one ( oczywiście na miejscu pasażera ) dalej by się działo ale i tak i tak grat za killa, a te panie z Betki aby ładne ??:)