bmw e36 325i vs golf 3 vr6 vs passat tdi
Akcja z wczoraj, 23 dosyć pusto Warszawa, wjazd na most siekierkowski od strony mokotowa ( sadyba po prawej stronie). Stoje na światłach,prawy pas, na lewy obok ustawia sie gość granatowym golfem i gazuje. Szybka w dół gadu gadu, gość mowi ze ma vr6 174km, ja ze ćwiare 2,5 192km...wiadomo ocb. Start jedynka, golf poł długości z przodu, dwójka to samo długośc dla niego, ja mialem problemy z trakcją, trójka przy 110, i dojeżdzam go, przy 160-170 zapiałem czworke i wtedy bylem juz dugośc przed vr i przewaga sie powiększała...jechaliśmy tak jeszcze kilkaset metrów, golf skrecił w prawo na wał miedzeszynski. Tak wiec kill uwazam za zaliczony, nie mniej jednak nieźle sie to odpycha,sczegołnie przewaga dla niego przy starcie. Dalej w lusterku zauwazyłem zbliżającego się passata ...nie wiele myslać redukcja i ogień...kil- 500zł ,10pktów karnych:)
Napisz coś więcej o passacie... jaki kolor, nr rej, itp
Warto wiedzieć;p
Warto wiedzieć;p
Czarny passat b6 blachy WN..cyfer nie pamietam, duzo takich aut jest i w tym kolorze np flotowych
no to sie naciąłeś
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Gratki killa na golfie, ale drugiemu VWejowi niestety musiałeś się już poddać. Niestety w smutny dla ciebie sposób . Zdarza się i tak, trzeba brać to pod uwagę
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Może ten Pasztet to drogówki był
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
Kontrust z tego co zrozumiałem z tej historii to właśnie była od początku drogówka nie oznakowana