wiadomo ze nie ma ze mna szans ale tez nie moge powiedziec ze nie bylo go zupelnie widac w tylnym lusterku nie ma szans na zadnym czy ze startu czy w biegu ale od ronda do ronda gdzies tam zawsze go z tylu widac....mepha pisze:Nawet jeśli ten Passat jest odchudzony o 150 kg to i waży jakieś 1230Kg to 158KM przy takiej masie nie jest niczym nadzwyczajnym bo jest to wtedy zbliżona masa do golfa IV i nawet w golfie taka moc szału nie robi jest nieźle ale bez przesady.mosiek pisze:co z tego ze ma mocy tyle?? waga i jeszcze raz waga auta !! 140kg mniej to wg mnie baardzo duzo nawet pasek na 158KM moze dobrze iscDziwne przy 290KM mocy to powinieneś tego Passat zjeść i nie ważne w jakich warunkach. A dziwie się dlatego bo widziałem pojedynek moich kolegów seryjnego S4 2,7 265KKM z Leonem ARL z chipem i seat dostał solidne baty. Dodając fakt ze posiadasz auto jeszcze mocniejsze od tamtego S4 ten przypadek jest zastanawiający może rozwiejesz moje wątpliwości?mosiek pisze:bo dokladnie z takim NIEwybebeszonym na 160KM mialem okazje pojezdzic dosc szybko i faktycznie az tak mu nie uciekalem mimo ze mam 290KM wiadomo w przedziale 200+km/h to juz nie ma szans
to wytlumacz mi dlaczego evo IX lub impreza oba na okolo 360KM nie uciekaja mi az tak bym mogl powiedziec ze dostalem baty

a propo moj golf wazy 1450kg.