Golf R - mk6, DSG, 2.0TSI+, 297KM, 370Nm vs. BMW 535i 2008
Golf R - mk6, DSG, 2.0TSI+, 297KM, 370Nm vs. BMW 535i 2008
Auta: moje vs. BMW 535i sedan, fabryka 306 koni 400Nm (dane ze strony beemfu.pl)
Miejsce: autostrada, bramka płatności
Złoś + 2 pasażerów, w Bardzo Małym Wacku dwóch ogolonych tragarzy pozłacanych i krowich łańcuchów.
Za bramką zrobił się tłok, TIRy oczywiście wyprzedzały się aby zyskać kolejne 1,2 sekundy na 100 kilometrów trasy. Ja pierwszy za TIRem, za mną pozłacane łańcuchy. 50 cm za moim zderzakiem, bo im się śpieszy, a ja powinienem się zabić i dać im przejechać. Logika łańcucha nieco podniosła mi ciśnienie.
TIR się chowa, ja go wyprzedzam i chowam się przed TIRem. BMW startuje z rykiem, ja wrzucam tryb sportowy i siadam na ogon BMW. Jakiś metr, na początek, żeby dotarło do jedynego zwoju mózgowego łańcucha, że przelecę mu rurki jak mi nie ucieknie.
BMW ryczy, ryczę ja - mam 3/4 gazu. Dochodzimy do 180, 200, 230, 250 - ja nie odpadam. Moi koledzy głośno liczą odczyty prędkościomierza. BMW stanęło na 250 kmh i nic szybciej. Zjeżdża mi wreszcie (autostrada pusta), ja daję gazu i... dowiaduję się, że CompSport zdjął ogranicznik prędkości
Wkładam nogę w podłogę i golfik przyspiesza. 255... 260, przy 266 km/h BMW jest już jakieś 200 metrów za mną. Dochodzę do grupy samochodów i zwalniam do normalnych prędkości. Niestety nie sprawdziłem ile idzie do końca i na maksa... Vmax nieznany - na razie.
Zwolniłem, więc złoci krowiarze wyprzedzają i oglądają mojego golfika z uwagą. Moi kumple przyklejają do szyby uchachane gęby i wkurzone łańcuchy wyprzedają mnie na pełnym gazie.
Łańcuchy popisują się przede mną jak to chodzi ich fura, ale gdybym jeździł jak debil za każdym debilem to sam zostałbym debilem roku. Żegnam ich uśmiechem, po którym powinni się powiesić na swoich pozłacanych wisiorkach.
Kolejny zaliczony.
Miejsce: autostrada, bramka płatności
Złoś + 2 pasażerów, w Bardzo Małym Wacku dwóch ogolonych tragarzy pozłacanych i krowich łańcuchów.
Za bramką zrobił się tłok, TIRy oczywiście wyprzedzały się aby zyskać kolejne 1,2 sekundy na 100 kilometrów trasy. Ja pierwszy za TIRem, za mną pozłacane łańcuchy. 50 cm za moim zderzakiem, bo im się śpieszy, a ja powinienem się zabić i dać im przejechać. Logika łańcucha nieco podniosła mi ciśnienie.
TIR się chowa, ja go wyprzedzam i chowam się przed TIRem. BMW startuje z rykiem, ja wrzucam tryb sportowy i siadam na ogon BMW. Jakiś metr, na początek, żeby dotarło do jedynego zwoju mózgowego łańcucha, że przelecę mu rurki jak mi nie ucieknie.
BMW ryczy, ryczę ja - mam 3/4 gazu. Dochodzimy do 180, 200, 230, 250 - ja nie odpadam. Moi koledzy głośno liczą odczyty prędkościomierza. BMW stanęło na 250 kmh i nic szybciej. Zjeżdża mi wreszcie (autostrada pusta), ja daję gazu i... dowiaduję się, że CompSport zdjął ogranicznik prędkości
Wkładam nogę w podłogę i golfik przyspiesza. 255... 260, przy 266 km/h BMW jest już jakieś 200 metrów za mną. Dochodzę do grupy samochodów i zwalniam do normalnych prędkości. Niestety nie sprawdziłem ile idzie do końca i na maksa... Vmax nieznany - na razie.
Zwolniłem, więc złoci krowiarze wyprzedzają i oglądają mojego golfika z uwagą. Moi kumple przyklejają do szyby uchachane gęby i wkurzone łańcuchy wyprzedają mnie na pełnym gazie.
Łańcuchy popisują się przede mną jak to chodzi ich fura, ale gdybym jeździł jak debil za każdym debilem to sam zostałbym debilem roku. Żegnam ich uśmiechem, po którym powinni się powiesić na swoich pozłacanych wisiorkach.
Kolejny zaliczony.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
- xxxGlaDxxx
- ...
xxxGlaDxxx, policja od kilku dni stwierdziła, że w Polsce jest internet
Czy ja pisałem, że po polskiej?
Poza tym dzwon przy 100. w drzewo też powoduje zeskrobywanie...
Czy ja pisałem, że po polskiej?
Poza tym dzwon przy 100. w drzewo też powoduje zeskrobywanie...
Ostatnio zmieniony śr maja 26, 2010 20:21 przez zlos, łącznie zmieniany 1 raz.
- xxxGlaDxxx
- ...
-
- Nowicjusz
- silent killer
- Ma gadane
bramka płatności za autostradę w .... Niemczech ok
Super opis - na prawdę fajnie sie to czyta z uśmiechem na twarzy.
Zawsze twierdziłem ze nie ma nic lepszego niż widok miny kierowcy skillowanego bmw :green_fuck: (ktorego Bardzo Maly Wacek staje sie jeszcze mniejszy :green_fuck:)
Gratki i pozdrawiam
Super opis - na prawdę fajnie sie to czyta z uśmiechem na twarzy.
Zawsze twierdziłem ze nie ma nic lepszego niż widok miny kierowcy skillowanego bmw :green_fuck: (ktorego Bardzo Maly Wacek staje sie jeszcze mniejszy :green_fuck:)
Gratki i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr maja 26, 2010 23:34 przez silent killer, łącznie zmieniany 1 raz.
TDI The Devil Inside
TDI POWER
TDI POWER
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Bardzo fajnie opisany kill.
Gratki za killa. Nieźle to musi zapiep...ć
Gratki za killa. Nieźle to musi zapiep...ć
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
zlos, uwielbiam czytać twoje kille. Bo nie dość ze dobrze inwestujesz swoje pieniądze to jeszcze czerpiesz z tego radość. A zeby tego było mało to ubierasz to w ciekawe historie na wysokim poziomie.
Gratuluje kolejnego udanego Killa
a za ten tekst masz ode mnie 2 pkt
[ Dodano: 27 Maj 2010 00:28 ]
Gratuluje kolejnego udanego Killa
a za ten tekst masz ode mnie 2 pkt
zlos pisze:gdybym jeździł jak debil za każdym debilem to sam zostałbym debilem roku
[ Dodano: 27 Maj 2010 00:28 ]
a to ze ze BMW na masce i pół kilo chińskiego złota na skoksowanym karku nie wszystkoDarcyn pisze:co fajnego w tym opisie? starałeś się jak mogłeś ale wyszło ci dno i pokazało jak pracuje twój zwojek.
masz ze mną jakiś problem, że mi jedziesz po inteligencji?Darcyn pisze:co fajnego w tym opisie? starałeś się jak mogłeś ale wyszło ci dno i pokazało jak pracuje twój zwojek.
ps. bmw ma odcinke przy 250. rozumie że dogoniłes go po odcince.
ps2. 535i 5,6s do 100
ps3. ktoś pisał że a3 1.8T stawał z 535d?? ludzie...
wisiałem mu na dupie z zapasem, miałem mu w kufer wjechać?
p.s.2: mój ma 5,2 do 100
p.s.3: a co to ma do mnie, człowieku?
p.s.4: wiem! zadrapałeś swój łańcuch i okazał się pozłacany? no sorry, ale ja nie handluję tym badziewiem...
Ostatnio zmieniony czw maja 27, 2010 08:14 przez zlos, łącznie zmieniany 1 raz.