MK2 VR6 vs Honda S2000
MK2 VR6 vs Honda S2000
Od niedawna mam okazje napawać się radością z jazdy moim mk2.
Autko z wyglądu seria GT, tylko zawias gwintowany i koła większe dla lepszego przeniesienia mocy 215/40 r16.
Jeżdżę od czasu do czasu na takie małe spotkanka gdzie można sprawdzić się z różnymi autkami.
Ostatnio spróbowałem się z Hondą S2000, która objechała parę podłubanych audi TDI i 1,8T.
Choć jak każdy nie lubię przegrywać postanowiłem się sprawdzić.
Ku mojej radości udało się wygrać o długość auta, kierownik hondy nie dopytywał o rewanż więc na jednym starcie się skończyło
Autko z wyglądu seria GT, tylko zawias gwintowany i koła większe dla lepszego przeniesienia mocy 215/40 r16.
Jeżdżę od czasu do czasu na takie małe spotkanka gdzie można sprawdzić się z różnymi autkami.
Ostatnio spróbowałem się z Hondą S2000, która objechała parę podłubanych audi TDI i 1,8T.
Choć jak każdy nie lubię przegrywać postanowiłem się sprawdzić.
Ku mojej radości udało się wygrać o długość auta, kierownik hondy nie dopytywał o rewanż więc na jednym starcie się skończyło
taszko82, a można wiedzieć gdzie te spotkania? pod m1?
gratki za killa
gratki za killa
Ostatnio zmieniony pn maja 17, 2010 11:11 przez Matras, łącznie zmieniany 1 raz.
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Użytkownik
nie tylko ty masz takie wrazenie. gdzie by ktos nie napisal ze vr wciagnol cos mocnego to zaraz jest milion spekulacji. a po co?lovwelas pisze:Jak czytam kille na tym forum to mam wrażenie ze 80% ludzi uważa iż wszystkie VRszóstki to zajechane śmiecie ktore maja max 140 kunia
SPRZEDAM
silnik 1,6td JR+skrzynia5 biegowa w bdb stanie ,po remontach wiecj info gg 9415016
silnik 1,6td JR+skrzynia5 biegowa w bdb stanie ,po remontach wiecj info gg 9415016