mk3 vr6 vs honda accord kombi
mk3 vr6 vs honda accord kombi
witam ponownie!! dzis mialem okazje stanac na swiatlach z honda accord kombi tzn. te ktore produkowano od 2002 r- do 2008!! stoje obok stoi honda a tam koles z laska i patrzy sie na mnie i sie smieje!! swiatlo sie zmienia i rura 1 6500 tys i 2 do 110 km/h honda okolo 3 dlugosci auta z tylu!! koles sie zdziwil troszeczke pewnie! i znowu nie wiem co to za motor tam siedzial! kill ponownie zaliczony!!!
-
- Użytkownik
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
2.2 cdti po programie mogłaby posmierdziec kolo seryjnego mk3 vr6
tu seria vs seria na 400m dzieli je 6 sekund, 6 sekund po najlepszym sofcie nie zrobi, mysle ze 2s to byłby sukces ale to i tak kilka długości tyłem za vr6 mk3
masa masa masa...kombi to kombi
http://www.zeperfs.com/en/duel1457-384.htm
tu seria vs seria na 400m dzieli je 6 sekund, 6 sekund po najlepszym sofcie nie zrobi, mysle ze 2s to byłby sukces ale to i tak kilka długości tyłem za vr6 mk3
masa masa masa...kombi to kombi
http://www.zeperfs.com/en/duel1457-384.htm
Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2010 00:04 przez lluukkaasss, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie rozumiem tego porównywania serii do modów:
Po co to w ogóle porównywać.
motyloza, nie wiem czym ty się podniecasz? Znęcaniem się nad słabszym? Stań z 180 konnym japońcem to zobaczysz ile jest warte VR6 w Golfie
No kurde, ale fabryczne zaturbione 2.8 z IV by powiedziało papa każdemu dieslowi po programach i innych cudachwronek1 pisze:2.2 cdti po programie powiedziałby papa. Type r to juz wogole.
Po co to w ogóle porównywać.
motyloza, nie wiem czym ty się podniecasz? Znęcaniem się nad słabszym? Stań z 180 konnym japońcem to zobaczysz ile jest warte VR6 w Golfie
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
kolego po co pisać bzdury honda po programie a seryjny vr, zaturbiony vr6 i nie ma o czym rozmawiać
ze 140PSów program na 220 ? no niezle, i to nie niesie za soba niczego innego poza softem, zadnych wtryskow, pompy, czy innego sprzegła ?
każdy już zapomina ze vr6 ma 20 lat, wciąż jest przyrównywany do nowych jednostek, czasem na jego korzyść czasem na odwrót, ale jednak dziadek daje rade
ze 140PSów program na 220 ? no niezle, i to nie niesie za soba niczego innego poza softem, zadnych wtryskow, pompy, czy innego sprzegła ?
każdy już zapomina ze vr6 ma 20 lat, wciąż jest przyrównywany do nowych jednostek, czasem na jego korzyść czasem na odwrót, ale jednak dziadek daje rade
Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2010 10:15 przez lluukkaasss, łącznie zmieniany 2 razy.
napisałes ze zadna cywilna wersja w kombi z vr nie zatanczy. no to Ci podałem ze cdti po programie sobie z vr poradzi. NIestety ale w tych czasach bardzo wiele jeździ autek po takim tuningu i mozna sie zdrowo naciąć ,mam znajomego ktory ma taka honde w sedanie i poprostu rewelacyjne auto. pamietajmy tez ze nie kazdy kto ma 200koni bedzie sie za kazdym razem ścigał na swiatłach,bo niektorzy inaczej ta moc wykorzystuja.lluukkaasss pisze:kolego po co pisać bzdury honda po programie a seryjny vr, zaturbiony vr6 i nie ma o czym rozmawiać
Ten silnik w hondzie jest swietny i faktem jest ze mozna go dociagnąc do 200kuca bez wiekszych strat w trwałosci jednostki,samym programem.
peace
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
-
- Ma gadane
- Kontakt:
- Majiic
- Czerwona Strzala
- Kontakt:
Moze nie jest to takie g....., ale nie da sie tego chipowac...pszczolek pisze:Akurat ten silnik to najgorsze gow... jakie Toyota wypuscila..
Ostatnio zmieniony pt mar 12, 2010 20:47 przez Majiic, łącznie zmieniany 1 raz.