niebieskie Mk2 k3fira
Moderator: VIP
- 
				struna7
niebieskie Mk2 k3fira
dzis zatrzymano kolejnego typa, u niego w domu byly jak narazie tylko moje glosniki z drzwi :/ a w jego aucie byl zalozony moj kpl uklad wydechowy i akumulator, a u tych co wczesniej zatrzymali to tylko plyty cd i jakies tam klucze i srubokrety.

- inż. Mk2_marcin
- Golfista 
niebieskie Mk2 k3fira
Ja bym ich   powinni ich wysyłać do obozów prac zamiast do więzienia! nikt by wtedy nie kradł
 powinni ich wysyłać do obozów prac zamiast do więzienia! nikt by wtedy nie kradł
współczuję
ja bym robił wszystko aby typów ukarano i musieli zapłacić za kilkakrotnie większa karę!

powinni ich wysyłać do obozów prac zamiast do więzienia! nikt by wtedy nie kradł
 powinni ich wysyłać do obozów prac zamiast do więzienia! nikt by wtedy nie kradłwspółczuję
ja bym robił wszystko aby typów ukarano i musieli zapłacić za kilkakrotnie większa karę!
niebieskie Mk2 k3fira
k3fir Pisz co dostali za ten proceder. Jak bym złapał to bym im najpierw ręce połamał a pożniej zawiózł na Policje.

- 
				Extremalny
- Mały gagatek 
niebieskie Mk2 k3fira
tylko odzyskane glosniki hertz akumulator i tlumik kpl bo byl zalozony w innym aucie, kolesie nic wiecej nie chca gadac co komu gdzie sprzedali a skradli duzo roznych *#cenzura#* wiec sprawa bedzie duza, bo to nie tylko moje auto bylo.

- inż. Mk2_marcin
- Golfista 
Re: niebieskie Mk2 k3fira
Niech ich biorą za szmaty, przy okazji możesz wspomnieć o moim zielonym GTD specjalu skradzionym w Tychach w tym samym czasie tylko rok temu, może się pogubią w zeznaniach i puszczą parę z ryja przez przypadek.k3fir pisze:tylko odzyskane glosniki hertz akumulator i tlumik kpl bo byl zalozony w innym aucie, kolesie nic wiecej nie chca gadac co komu gdzie sprzedali a skradli duzo roznych ************ wiec sprawa bedzie duza, bo to nie tylko moje auto bylo.
Re: niebieskie Mk2 k3fira
zajebiście oby tak dalej, jakbym odzyskał votexa i kierownicę personala gti (w audi ur quattro tez montowali) to bym był po częsci choc usatysfakcjonowany, najbardziej mi tego szkoda bo najdłużej tego szukałem.k3fir pisze:dzis odzyskalem felgi ;]
- 
				spiderekkk
- Użytkownik 
- Kontakt:
niebieskie Mk2 k3fira
I cos wiecej w sprawie sie ruszyło ?

--==:spider:==--
viewtopic.php?f=87&t=498102" onclick="window.open(this.href);return false;
						viewtopic.php?f=87&t=498102" onclick="window.open(this.href);return false;