Skradziony Seat leon top sport
Moderator: VIP
Witam z soboty na niedziele wczoraj w nocy miedzy 23 -24 z pod bloku z pionek koło radomia został skradziony czarny seat leon top sport ARL na felgach 18 calowych jeszczy był na niemieckich blachach zjazdowych zucał sie w oczy.Jesli ktos bedzie miał jakies inf prosze o kontakt.
moze wiecej info jaki rocznik moze jakies foto zrobione przypadkiem?
Kras 299 :P:D:P
Niemam aktualnie zdjec to był rocznik 2004 ze zderzakiem od cupry i miał jeszcze brew na przednich leflektorach felgi miał takie 18 jak na tej aukcij tylko jedna tylnia lewa była bez kapselka http://allegro.onet.pl/felgi-audi-vw-sk ... 19822.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Skradziony Seat leon top sport
Samochodzik wrócił skąd przyjechał
Po kupnie najlepiej zakodować na nowo IMO.
Słyszałem że modne się zrobiły numery ze sprowadzonymi samochodami, sprzedający wraca sobie po furgon jak gdyby nigdy nic
Dane ma na umowie kupna- sprzedaży. No i kluczyk przypadkiem też mógł się zawieruszyć.
Po kupnie najlepiej zakodować na nowo IMO.
Słyszałem że modne się zrobiły numery ze sprowadzonymi samochodami, sprzedający wraca sobie po furgon jak gdyby nigdy nic
Dane ma na umowie kupna- sprzedaży. No i kluczyk przypadkiem też mógł się zawieruszyć.
[/color]
tel: 606408070- WTRYSKI 0.216/0.230/0.260 WZM/TH/SEVEN/BOSCH/FIRAD
POMPOWTRYSKI - FIRAD HF +50% / +80% / +120% Power Plus 1043, Race 783
TURBINY [- GTB2260VK / GTB1756VK / GT2256VK / GT1749VA / GT1749VB /gt22v / GT2256V
tel: 606408070- WTRYSKI 0.216/0.230/0.260 WZM/TH/SEVEN/BOSCH/FIRAD
POMPOWTRYSKI - FIRAD HF +50% / +80% / +120% Power Plus 1043, Race 783
TURBINY [- GTB2260VK / GTB1756VK / GT2256VK / GT1749VA / GT1749VB /gt22v / GT2256V
Mógł kupującemu dać nawet 2 kluczyki, a dorobić można choćby z tego plastikowego paska, na którym są kody, albo czasem jest plastikowy jeszcze kluczyk, ale w Seacie tego nie widziałem, tylko w VW i Audi.
MK3 GT TDI >>> A2 1.4 16V >>> A3 8L S-Line TDI
Może chociaż napisz kolego w jaki sposób?saper30 pisze:leon sie odnalazł temat zamkniety.
Przyłączam się do prośby.Yuri pisze:Może chociaż napisz kolego w jaki sposób?
Poprostu sprawa sie zakonczyła jak wiekszosc trzeba było wpłacic kase i samochód sie odnalazł szybko.
Ja pi..... . Co za kraj .saper30 pisze:Poprostu sprawa sie zakonczyła jak wiekszosc trzeba było wpłacic kase i samochód sie odnalazł szybko.
Masakra. Dobrze, że chociaż to. Ciekawe ile sobie życzą za oddanie wozu... Pewnie to zależy od wartości pojazdu.
MK3 GT TDI >>> A2 1.4 16V >>> A3 8L S-Line TDI
Wybrał mniejsze zło, lepiej dopłacić do auta jak stracić wszystko. Dupą to trzeba być żeby takie auto na obcych blachach trzymać przed blokiem U mnie już nikt po sprowadzeniu nie trzyma auta pod blokiem tylko na parkingu strzeżonym lub u znajomego w garażu. Tylko zanim do nich to dotarło musiało zginąć kilka sztukskaktus pisze:Sory ale trzeba być żeby na takie coś pójść...