skradziono Golf IV Łódź
Moderator: VIP
skradziono Golf IV Łódź
Witam
dnia 16.03.2011 nad ranem skradziono mi golfa 1,9 TDI 100KM rocznik 2002
kolor granatowy
automatyczna skrzynia biegów
przebieg 175 tys km
Wgniecione prawe tylne drzwi
Przerobione siedzenie kierowcy. Siedzenie ma inną tapicerkę niż reszta jest wyższe. Siedzisko jest wycięte z lewej strony tak że jest węższe niż normalne siedzenie.
na tylnej klapie naklejka symbol osób niepełnosprawnych.
dnia 16.03.2011 nad ranem skradziono mi golfa 1,9 TDI 100KM rocznik 2002
kolor granatowy
automatyczna skrzynia biegów
przebieg 175 tys km
Wgniecione prawe tylne drzwi
Przerobione siedzenie kierowcy. Siedzenie ma inną tapicerkę niż reszta jest wyższe. Siedzisko jest wycięte z lewej strony tak że jest węższe niż normalne siedzenie.
na tylnej klapie naklejka symbol osób niepełnosprawnych.
Ostatnio zmieniony wt mar 22, 2011 11:27 przez Mariusz3, łącznie zmieniany 1 raz.
skradziono Golf IV Łódź
hmmm automatyczna skrzynia biegow, a czy miales blokade na skrzynie? przy automacie jesli jest blokada bardzo ciezko ruszyc auto
VW - poprostu DAS AUTO
-
- Gadatliwa bestia
skradziono Golf IV Łódź
To całe szczęście. Jeśli to nie tajemnica, to jak Ci udało się je odzyskać? Policja miała kogoś na oku wcześniej?
skradziono Golf IV Łódź
Policja jest bardzo oszczędna w informacjach tak więc nawet nie wiem jak on to zrobili. Śledztwo trwa więc nie chce też się o swoich domysłach i informacjach rozpisywać bo nie wiadomo kto przeczyta.
-
- Gadatliwa bestia
skradziono Golf IV Łódź
Nie no jasne, dlatego napisałem, że jeśli to nie tajemnica. Ważne że auto całe
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
skradziono Golf IV Łódź
Gratulacje kolego , szkoda że mojego MK3 tak nie odnaleźli..
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
skradziono Golf IV Łódź
Policja może znać tych złodzei i sie dogadali i odzyskali auto tak to juz w polsce jest ;d
Volkswagen Group is the best
skradziono Golf IV Łódź
Weź się zastanów zanim coś napiszeszPolicja może znać tych złodzei i sie dogadali i odzyskali auto tak to juz w polsce jest ;d
skradziono Golf IV Łódź
Moim zdaniem policjanci mają jakieś swoje znajomości i jak chcą to je uruchamiają - bo jak inaczej wytłumaczyć przypadek, że jakieś 2 tygodnie temu mojemu szefowi zawinęli Audi A6 3.0 TDI quattro Avant 2009 około 9 rano, a o 20 w ten sam dzień dzwoni do niego policja, że auto już stoi z powrotem w tym samym miejscu gdzie zostało skradzione? Żadnych śladów włamania. Prawdopodobnie po numerze VIN z ogłoszenia na otoMoto poprzez wtykę w serwisie Audi dorobiono kluczyk. Na liczniku przybyło 80km. Ale auto oddane, nic ze środka nie zginęło, nawet po "okup" się nikt nie odezwał... Dziwne, nie?
MK3 GT TDI >>> A2 1.4 16V >>> A3 8L S-Line TDI