akurat na to jest prosty patent - zrobienie przerwy (np. ukryty wyłącznik) linii K lub L interfejsu diagnostycznego.karolw2 pisze:No niestety i to jest dostępne na aukcjach : " onclick="window.open(this.href);return false;Muszka.d pisze:Tanio szybko i po strachu. Brakuje jeszcze żeby na allegro sprzedawali instrukcje jak ukraść samochód grupy VAG i urządzenia które łamią IMObiliser
usługa działa w przybliżeniu - to nie GPS, ale w przypadku gdyby ukradli auto, masz mniej więcej pojęcie gdzie jest samochód. Z pomocą Policji myślę, że jest możliwe dokładniejsze ustalenie pozycji. Gdy nie posiadasz nawet czegoś takiego to już tylko złodziej wie gdzie jest samochód, z tym systemem masz kontakt z autem.radek108 pisze:usługa gdzie jest dziecko pokazuje parę km obok bynajmniej tak było w moim przypadku
przed chwila sprawdzone
Na to niestety nie ma mocnych - pytanie ilu złodziei używa takiego wynalazku. W tym przypadku odpadają najlepsze systemy lokalizacyjne. To co jest sprzedawane na aukcji nie zagłusza sygnału GSM a to na tym opiera się ten system. Sprawdziłem i niestety są też zagłuszacze GSM.Misi3k pisze:Nie wiem czy to sie sprawdzi, widzialem na allegro zagluszacze sygnaly GPS:/
Tak czy inaczej masz już coś co w przypadku kradzieży może dużo pomóc.