SKRADZIONO VW BORA
Moderator: VIP
SKRADZIONO VW BORA
Skradziono vw Bora 1,9 TDI rocznik 2001 w nocy 4.03 na 5.03.2010 między godz.1,00 a 3,00 z Gliwic oś. Waryńskiego w kolorze niebieski metalik . W chwili kradzieży był na tablicach wjazdowych . zdjęcia z otomoto bo miałam go 24 godz .Jeśli ktokolwiek widział prosze o kontakt
- Raptus1984
- Gadatliwa bestia
Auto nie rejestrowane w Polsce, nie jest w ewidencji pojazdów. Gratka dla złodzieja. Na 100% procent rozejdzie się na części.
Przetrzep sprzedającego, wszystkie osoby pośrednie, które były przy sprzedaży i wszystkich którzy mogli wiedzieć o tym, że kupiłaś furę.
otomoto przeglądaj codziennie+allegro. Rozglądaj się za częściami. Może w ten sposób złapiesz jakiś ślad
Przetrzep sprzedającego, wszystkie osoby pośrednie, które były przy sprzedaży i wszystkich którzy mogli wiedzieć o tym, że kupiłaś furę.
otomoto przeglądaj codziennie+allegro. Rozglądaj się za częściami. Może w ten sposób złapiesz jakiś ślad
Powinny być 2 kluczyki (zwykłe lub scyzoryki) i jeden plastikowy serwisowy.1 6 D pisze:Ile kluczy dostałaś do auta? Przy nowym dostaje się 2 sztuki jak kojarzę
Dodatkowo jest też jakiś plastik z numerem - chyba do sczytania immo..
No niestety.. Nie dość, że w TDi to jeszcze na wjazdówkach - chodliwy towar..gosia-17 pisze:W chwili kradzieży był na tablicach wjazdowych .
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
Powinny być dwa kluczyki plus jeden plastikowy, kto wie może ktoś za tobą jechał jak kupiłeś auto.
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
SKRADZIONO VW BORA
Ja u wszystkich "znajomków" od razu po kupnie wrzucam nowy eprom w zegary i od nowa koduję immo.
Zawsze utrudnienie....
Wyrazy współczucia.
Zawsze utrudnienie....
Wyrazy współczucia.
SKRADZIONO VW BORA
sory ale kto zostawia auto na zjadowych tablicach, parking strzezony i odkrecasz tablice albo garaz na posesji