Mandat z fotoradaru
Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
Mandat z fotoradaru
Witam wszystkich przed chwilom strzelili mi fote, flesz był tak silny że nie wiedziałem co sie dzieje(myślałem że koniec świata chyba jest ) radar ustawili w takim miejscu ze nigdy bym nie przypuszczał ze tam może być(wiocha zabita dechami 2 domy na krzysz) ograniczenie było do 40 a ja 60 może jechałem :
I teraz mam takie dwa małe pytania czy mogę napisac jakieś odwołanie od tego mandatu ze student i że nie mam pieniędzy??.
Z tego wszystkiego uderzyłem w kierownice i zepsułem klakson bo cały czas trąbi jak zdjąć ta osłonę z kiery żeby odgiąć te sprężyny?????
załamałem sie pierwszy mandat w życiu i mam nadzieje że ostatni
I teraz mam takie dwa małe pytania czy mogę napisac jakieś odwołanie od tego mandatu ze student i że nie mam pieniędzy??.
Z tego wszystkiego uderzyłem w kierownice i zepsułem klakson bo cały czas trąbi jak zdjąć ta osłonę z kiery żeby odgiąć te sprężyny?????
załamałem sie pierwszy mandat w życiu i mam nadzieje że ostatni
Ostatnio zmieniony pn sty 04, 2010 15:38 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz.
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: Mandat:(
KRZYŻ !!!Paweł pisze:krzysz
czy mogę napisac jakieś odwołanie od tego mandatu ze student i że nie mam pieniędzy??.
nie mozesz napisac odwolania
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
- wolfzan
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Mandat:(
To ma być jakiś żart? Masakra, mają ludzie pomysłyPaweł pisze:I teraz mam takie dwa małe pytania czy mogę napisac jakieś odwołanie od tego mandatu ze student i że nie mam pieniędzy??.
Bulisz jak nic, ale więcej jak 100 zeta nie powinieneś dostać
Ja 2 lata temu na ograniczeniu 50 miałem 72 km/h i przyszło wezwanie na komendę gdzie miła pani poinformowała mnie, że już tylko wniosek do sądu grodzkiego bo minęło już ponad miesiąc od wykroczenia. Sporządziła wniosek (byłem wtedy studentem więc pościemniałem żeby zwolnili mnie z kosztów sądowych) i zostałem skazany w trybie nakazowym na 100 pln grzywny bez kosztów sądowych
Nie cierpię o krok wyprzedzać innych. Pozycja o krok przed innymi jest w sam raz żeby cię ktoś kopnął w dupę...
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
Tragedi nie bedzie, o dużo nie przekroczyłe. nastepnym razem trzeba byc bardziej ostrozniejszym
- Ja dostalem 8 punktow i 300zl jechałem o 41km/h za szybko
- Ja dostalem 8 punktow i 300zl jechałem o 41km/h za szybko
Ostatnio zmieniony wt lis 27, 2007 20:24 przez Dzaba83, łącznie zmieniany 1 raz.
posłużę Vagiem