No to jeszcze taniej, bo 17,5 euroszawełło pisze:Ja zapłaciłem 35 eu za dwie osoby

Moderator: Fiona
No to jeszcze taniej, bo 17,5 euroszawełło pisze:Ja zapłaciłem 35 eu za dwie osoby
Tu wam pokarzę za co tak banki kasująszawełło pisze: za przelew 70 EU do Chorwacji za rezerwację , zapłaciłem 102 zł
Co to za smakołyk .....ośmiornica......taki drogiHaki pisze:Ponieważ temat schodzi w stronę pieniędzydla przypomnienia o czym on jest zapodam fotkę za czym tęsknię
![]()
To rozumie że pychotka ...to ile EU za ten smakołykHaki pisze:Lignije na źaru + Oźujsko ... heheh Bongo zna i wie o czym mowa ...
To cenki luzikHaki pisze:niecałe 25 zł z piwem cena z Lipca 2011
mnie to powalało jak słyszałem rozmowy polaków dobiegające z pizzerni które mijaliśmy...Haki pisze:Jak słyszę od ludzi ,że w Chorwacji wydali majątek na jedzenie to się z nich śmieję i pytam gdzie jedli ...
Haki pisze:Ponieważ temat schodzi w stronę pieniędzy dla przypomnienia o czym on jest zapodam fotkę za czym tęsknię
jeszcze "lignije prażene" i wcale nie taki drogiHaki pisze:Lignije na źaru + Oźujsko ... heheh Bongo zna i wie o czym mowa ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości