WCZASY - CHORWACJA !!!
Moderator: Fiona
- byczkins
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja takie rzeczy kontroluje, czesto zaglądam czy nie zostawiam plam i na razie jest ok, ale przy takim dystansie sporo może się zmienić. Jakieś 4k km temu wymieniałem symering bo ciekło , nawet swojsko. Uczelka na misce się trzyma i jest sucho jak narazie.Komas pisze:A ja slyszalem cos takiego nie wiem ile w tym prawdy ze jak sie stanie gdzies na parkingu w austri czy niemczech i skapnie kropelka oleju to kabluja i policja przyjerzdza. Moi znajomi rozkladaja gazete pod silnikiem. Ale glupota masakra
Oby tak do CRO
no juz poprzeczki THULE zamontowane jutro lupuje box dachowy w kolorze nadwozia jak złożę do qpy zapodam fotki
[ Dodano: Czw Cze 21, 2007 22:26 ]
BYCZKINS !!!!!!!!! tak w razie czego jak bysmy sie nie słyszeli ( bo jutro do południa tzn do 14 jade grac mam wazne granie ) to zyczę tobie i całej rodzinvce udanego wypoczynku a przedewszystkim spokojnej podrózy BEZ STRESOWEJ
[ Dodano: Czw Cze 21, 2007 22:26 ]
BYCZKINS !!!!!!!!! tak w razie czego jak bysmy sie nie słyszeli ( bo jutro do południa tzn do 14 jade grac mam wazne granie ) to zyczę tobie i całej rodzinvce udanego wypoczynku a przedewszystkim spokojnej podrózy BEZ STRESOWEJ
- byczkins
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dzięki
Jeszcze się zastanawiam czy brać polisę assistance. Bierzecie to?
edit: kupilem, w ptu 55 PLN
zmykam do CRO pozdrawiam
PS: dzięki przemo78 będę jechał oklejony vwgolf.pl edit: jednak nie będę oklejony, dostałem nie takie a szkoda, bo przyreklamowałbym nas troszkę
Jeszcze się zastanawiam czy brać polisę assistance. Bierzecie to?
edit: kupilem, w ptu 55 PLN
zmykam do CRO pozdrawiam
PS: dzięki przemo78 będę jechał oklejony vwgolf.pl edit: jednak nie będę oklejony, dostałem nie takie a szkoda, bo przyreklamowałbym nas troszkę
Ostatnio zmieniony pt cze 22, 2007 21:59 przez byczkins, łącznie zmieniany 3 razy.
- LISPLUS
- Mały gagatek
- Kontakt:
Pewnie wtedy Austriacy sie śmieją " O Polacy przyjechali" Co Ty nie raz byłem w Austrii i nigdy sie z niczym takim nie spotkałem.twardy pisze:straszna głupota , i jak to musi wyglądaćKomas pisze:Moi znajomi rozkladaja gazete pod silnikiem. Ale glupota masakra
strasznie jestem ciekaw cen w HR ,
VW The Power of Dream :)
[ Dodano: Nie Cze 24, 2007 11:33 ]
no i BYCZKINS w drodze !!!!!!!!!!! do CRO dostałem o 2 w nocy s-ka że jest przed cieszynem 50km
kto nastepny do CRO ?????????
no i BYCZKINS w drodze !!!!!!!!!!! do CRO dostałem o 2 w nocy s-ka że jest przed cieszynem 50km
kto nastepny do CRO ?????????
Ostatnio zmieniony ndz cze 24, 2007 11:44 przez dziejo, łącznie zmieniany 2 razy.