WCZASY - CHORWACJA !!!
Moderator: Fiona
Tylko pamiętajcie że jadę tam 4 raz i jestem tam stałym klientem, ale gostek jest elastyczny i można sie z nim dogadać po polsku.
www.geocities.com/margetic_lovran
www.geocities.com/margetic_lovran
ja tez sie wybieram goferkiem spotkac kogos z forum kawal drogi od kraju to by bylo cos
[ Dodano: Wto Cze 12, 2007 09:29 ]
a jak z CB radiem w chorwacji taki sam kanal jest 19? I powiedzcie mi jak z przepisami moj gofer ma ciemne szyby nawet przednie boczne, nie bede mial z tym problemow w razie kontroli drtogowej? A i jeszcze jedno bedzie NAWI hehe mozna wyrwac fajne w media markcie na raty po 100zł misiecznie
[ Dodano: Wto Cze 12, 2007 09:29 ]
a jak z CB radiem w chorwacji taki sam kanal jest 19? I powiedzcie mi jak z przepisami moj gofer ma ciemne szyby nawet przednie boczne, nie bede mial z tym problemow w razie kontroli drtogowej? A i jeszcze jedno bedzie NAWI hehe mozna wyrwac fajne w media markcie na raty po 100zł misiecznie
Ostatnio zmieniony wt cze 12, 2007 09:57 przez Komas, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://images2.fotosik.pl/231/bf2e679f88c976ca.gif[/img]
Radyjko CB musisz za granicą PL zapodać na kanał 28 na tym kanale śmigają wszystkie ziomy z PL w całej europie. Jak polecisz na początku lipca to może sie z pikniemy.Co do szyb nie wiem ale najbardziej bał bym sie Czechów i Austriaków nie lubią nas.Navi czemu nie jak masz wgraną dobrą mapę, inaczej będziesz się motał razem z NAVI . Ja śmigałem na obu sprzętach i miło było. Bez tych zabawek też sie doleci bo prosta droga .Powodzonka
- twardy
- Forum Master
- Kontakt:
mam kilka pytań
na pewno wszystko jest napisane na forum chorwacji ale ....
Wiem ze w Austrii i nie tylko trzeba miec kamizelke ale słyszałem ze w Austrii trzeba mieć tyle kamizelek ile jest osób w aucie , co wy na to prawda czy fausz?
Dwa to w jednym temaie czytałem ze można wędkowac bez zadnej karty a w drugiej ze trzeba coś wykupić w porcie i teraz juz nie wiem ??
No i jak w końcu z cenami bo przewija sie tyle cen ze juz sam zgłupiałem np,
Jak patrzyłem na cennik parking(za auto) 3kn + namiot 5kn+od osoby po 5 kn to wychodzi mi około 20kn czyli jakieś 10zł a na przykład piwko jest po 12kn
Jesli ktoś miałby aktualne ceny(róznych towarów itp) to bardzo prosze o napisanie w temacie.
na pewno wszystko jest napisane na forum chorwacji ale ....
Wiem ze w Austrii i nie tylko trzeba miec kamizelke ale słyszałem ze w Austrii trzeba mieć tyle kamizelek ile jest osób w aucie , co wy na to prawda czy fausz?
Dwa to w jednym temaie czytałem ze można wędkowac bez zadnej karty a w drugiej ze trzeba coś wykupić w porcie i teraz juz nie wiem ??
No i jak w końcu z cenami bo przewija sie tyle cen ze juz sam zgłupiałem np,
Jak patrzyłem na cennik parking(za auto) 3kn + namiot 5kn+od osoby po 5 kn to wychodzi mi około 20kn czyli jakieś 10zł a na przykład piwko jest po 12kn
Jesli ktoś miałby aktualne ceny(róznych towarów itp) to bardzo prosze o napisanie w temacie.
10mm+1,3bara=1VSTD :-)