Opolszczyzna , dajcie znac o sobie...
m4lpa pisze:Byczyna k. Kluczborka.
witam witam, cóż za miła niespodzianka trzeba drugą wlepkę na Byczynę
Drugą? a o mnie pozapominali. Co prawda ja nie jestem z Byczyny ale tam mi najbliżej;) Już niedługo może gdzieś się zjawię, pozaliczałem te zrypane prawa jazdy, czekam na wydanie.
no z samej Byczyny nie jestes w ogole uaktywniajcie sie troche Panowie OKLkedusme pisze:Drugą? a o mnie pozapominali. Co prawda ja nie jestem z Byczyny ale tam mi najbliżej;) Już niedługo może gdzieś się zjawię, pozaliczałem te zrypane prawa jazdy, czekam na wydanie.
no to niebawem na spoty wyjedzieszkedusme pisze: pozaliczałem te zrypane prawa jazdy, czekam na wydanie.
Czasu nie ma na uaktywnianie się.
Moze w najblizszym czasie jakiś spot Byczyńsko/Kluczborski?
Moze w najblizszym czasie jakiś spot Byczyńsko/Kluczborski?
czemu nie tutaj sie umowmy, coby tematów się trzymać http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 5&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;m4lpa pisze:Moze w najblizszym czasie jakiś spot Byczyńsko/Kluczborski?
- OliOKL
- Ziomek Łysego z Brazzers
- Auto: BMW 330D+
- Kontakt:
ja aktywny jestem, no ale prawko by sie przydalo zeby sie pokazac na ulicyfio777 pisze:no z samej Byczyny nie jestes w ogole uaktywniajcie sie troche Panowie OKL
Nocne Mary Squad
No ja walczę z sobą żeby nie wyjeżdżać przynajmniej za daleko póki plastiku nie odbiorę... A ciężko jest... ciężko. W środę zdałem, może na koniec tego tygodnia przy sprzyjających wiatrach będzie w Klu
chłopaki, wejdzcie na pogaduchy, trzymajmy temat powitawczo-zapoznawczy
tak tak, ten temat mamy tylko do powitań pierwszaków - zapraszamy na rozmóVWki opfio777 pisze:wejdzcie na pogaduchy
powitał nowych
...
- bombowy
- SYNCRO Maniak
- Kontakt:
powitać wszystkich
cztery sprawne łapki + WEBER -100%..... - było
było SYNCRO i będzie
było SYNCRO i będzie