DYSTANSE, ŚRUBY, PIERŚCIENIE CENTRUJĄCE itp
mam felge 8 cali z et 35
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tablica.pl/oferta/alufelgi-brock ... 3EUjx.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Up... Przy odbiorze osobistym 950zł.
Z wysyłką 1050zł.
Jakby ktoś wziął razem z dystansami to oba za 100zł... dystanse 25mm + śruby.
Up... Przy odbiorze osobistym 950zł.
Z wysyłką 1050zł.
Jakby ktoś wziął razem z dystansami to oba za 100zł... dystanse 25mm + śruby.
Panowie, da rade zrobic takiego druta:
rozstaw z 4x100 chce zmienic na 5x112, duzo sie naczytalem odpowiedzi nie znalazłem. Wiem, że ludzie przykrecaja dystans na 4 sruby i kolo rowniez na 4 sruby. A ja chce zrobic w dystansie otwór wspólny dla obu rozstawów przelotowy, tak abym mógł przykręcic felge na 5 srub, z tym że, 4 sruby przykrecone byłyby do dystansu, a ta ostatnia śruba, była by dłuższa od wszystkich i przykreciłbym ją bezpośrednio do piasty.
Wypali coś takiego?
rozstaw z 4x100 chce zmienic na 5x112, duzo sie naczytalem odpowiedzi nie znalazłem. Wiem, że ludzie przykrecaja dystans na 4 sruby i kolo rowniez na 4 sruby. A ja chce zrobic w dystansie otwór wspólny dla obu rozstawów przelotowy, tak abym mógł przykręcic felge na 5 srub, z tym że, 4 sruby przykrecone byłyby do dystansu, a ta ostatnia śruba, była by dłuższa od wszystkich i przykreciłbym ją bezpośrednio do piasty.
Wypali coś takiego?
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
nie, było już o tym na forum
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
czyli dystans tak czy siak musi byc przykrecony na 4 śruby i felga też
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
są jakieś wynalazki gdzie przykręcasz felgę na 5 śrub w temacie foto viewtopic.php?f=49&t=455257" onclick="window.open(this.href);return false;
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
widziałem tą śrubę, ale pewnie do jej zrobienia potrzebny już jest magik który dobrze ogarnia temat
taniej wyjdzie kupno zawieszenia z rozstawem 5x100 i kupnem dystansów na 5x112.
sam tak zrobiłem i jestem zadowolony że jest to po ludzku, a nie drut
sam tak zrobiłem i jestem zadowolony że jest to po ludzku, a nie drut
witam szukam kogoś kto robi dystanse zmieniające rozstaw, możecie kogoś polecić?
- leonnelson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Takie szybkie pytanie.
Koło 18", szerokość 8,5", ET 52
Jaki do tego dystans żeby nic nie wystawało, ale mimo wszystko ładnie się prezentowało??
Koło 18", szerokość 8,5", ET 52
Jaki do tego dystans żeby nic nie wystawało, ale mimo wszystko ładnie się prezentowało??
Byłe 20 Jahre GTI : viewtopic.php?f=88&t=342847&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Jakiej długości śruby pod dystans 20mm i pod dystans 26mm? Pod 20mm wystarczy sruba 25mm, a pod 26mm wystarczy 30mm? Golf 3
leonnelson, musiał byś celować z przodu w et 30 a z tyłu 20~15
goAlone, pomierz ori śrubę i dodaj do niej grubość dystansu
goAlone, pomierz ori śrubę i dodaj do niej grubość dystansu
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
M@XIMUS, chodzi mi o dystanse zmieniajace rozstaw. Zmierzenie długosci ori sruby+dodanie grubosci dystansu nie będzie dobre
goAlone, zmierz całkowitą długość wystającego gwintu z felgi i potem kartka w dłoń i odejmij albo dodaj by wyszło 3mm mniej niż dystans
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc