Jaka marka opon letnich
-
- Nowicjusz
Jaka marka opon letnich
Miałem takie Goodyear w Volvo V70 T5 i złego słowa nie powiem. Ciche, ekonomiczne i miękkie. Bardzo dobrze się na nich jeździło. Z mojej strony polecam.
Właśnie sobie przypomniałem, że w Renault Megane 1.6 Cabrio też miałem te oponki i kupiłem je z uwagi na niskie opory toczenia i niski poziom hałasu. Faktycznie jazda na nich, bez dachu, była przyjemna i cicha a zużycie paliwa spadło.
Właśnie sobie przypomniałem, że w Renault Megane 1.6 Cabrio też miałem te oponki i kupiłem je z uwagi na niskie opory toczenia i niski poziom hałasu. Faktycznie jazda na nich, bez dachu, była przyjemna i cicha a zużycie paliwa spadło.
Na co dzień: Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC 2004r.
Bo kocham brak elektroniki i prawdziwe samochody:
1. VW GOLF G60 1991r.
2. BMW e28 520i 1986r.
Bo kocham brak elektroniki i prawdziwe samochody:
1. VW GOLF G60 1991r.
2. BMW e28 520i 1986r.
- brzozkalbn
- Użytkownik
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
Mam opcję zakupu konkretnie tych opon w dobrej kasie i nie wiem, które lepsze. Na stronie, którą podałeś poszukiwany przeze mnie rozmiar nie jest dostępny.
Jaka marka opon letnich
Którą markę opon wybrać do demona prędkości fabii 1.4 tdi
Rozmiar opon r14 165/70. Ceny za komplet.
Fulda Ecocontrol ok. 600 zł.
Uniroyal Rainexpert 3 ok. 640 zł.
Hankook Kinergy eco k425 ok. 670 zł.
Czy lepiej dołożyć i zakupić:
Dunlop Streetresponse 2 ok. 830 zł lub
Continental Contipremiumcontact 5 ok. 860 zł.
Rozmiar opon r14 165/70. Ceny za komplet.
Fulda Ecocontrol ok. 600 zł.
Uniroyal Rainexpert 3 ok. 640 zł.
Hankook Kinergy eco k425 ok. 670 zł.
Czy lepiej dołożyć i zakupić:
Dunlop Streetresponse 2 ok. 830 zł lub
Continental Contipremiumcontact 5 ok. 860 zł.
GTB...
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
Miałem poprzedni model Dunlop Streetresponse i były świetne. Dość ciche i super trzymały, nawet na mokrym, a wracałem na nich jednego roku znad morza i całe 700km lał deszcz i czasami jak z wiadra.
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Jaka marka opon letnich
Kuszą mnie te droższe opony, dunlop czy continental, niby jakość.
Zależy mi żeby byłe ciche. Skoda mało jeździ, 10-20 km dziennie, raz na jakiś czas 30-60km.
W sumie rocznie koło 13 tys. km.
Zależy mi żeby byłe ciche. Skoda mało jeździ, 10-20 km dziennie, raz na jakiś czas 30-60km.
W sumie rocznie koło 13 tys. km.
GTB...
Jaka marka opon letnich
Slyszal ktos o oponach MEMBAT? Na oponeo sa 4 opinie i niby spoko, a cena za 205/55r16 z indeksem do 240km/h za 145zl tez bardzo kusi Na przedniej osi mam Goodyear Efficient Grip, ale troche boli wydac znowu prawie 500zl za pare na tyl. Opony maja byc na tylna os do varianta.
Jaka marka opon letnich
Witam,
Na początku kwietnia mam zamiar kupić komplet letnich opon (15 cali) do Golfa IV. Opony będą jeździć na stalowych felgach, +/- 2000 kilometrów miesięcznie.
Przedział 600-700 PLN.
Myślałem nad Hankook Kinergy Eco K425 195/65R15 91T oraz Fulda ECOCONTROL HP 195/65R15 91H.
Co polecicie?
Na początku kwietnia mam zamiar kupić komplet letnich opon (15 cali) do Golfa IV. Opony będą jeździć na stalowych felgach, +/- 2000 kilometrów miesięcznie.
Przedział 600-700 PLN.
Myślałem nad Hankook Kinergy Eco K425 195/65R15 91T oraz Fulda ECOCONTROL HP 195/65R15 91H.
Co polecicie?
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Jaka marka opon letnich
Witam
Mam pytanko, czy takie uszkodzenie na rancie opony kwalifikuje ją do wyrzucenia? Opona 215/40, miała iść na felgę 9j.
Widać tak wyrwany kawałek gumy i jakieś malutkie druciki. Nie wiem czy to kleić silikonem, bo nie wiem też czy jest to w takim miejscu, że będzie mi puszczać powietrze...
http://zapodaj.net/3fee5de137930.jpg.html
Mam pytanko, czy takie uszkodzenie na rancie opony kwalifikuje ją do wyrzucenia? Opona 215/40, miała iść na felgę 9j.
Widać tak wyrwany kawałek gumy i jakieś malutkie druciki. Nie wiem czy to kleić silikonem, bo nie wiem też czy jest to w takim miejscu, że będzie mi puszczać powietrze...
http://zapodaj.net/3fee5de137930.jpg.html
Jaka marka opon letnich
nie , powinna trzymać powietrzetirsone pisze: kwalifikuje ją do wyrzucenia?
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Re: Jaka marka opon letnich
Stalu pisze:nie , powinna trzymać powietrzetirsone pisze: kwalifikuje ją do wyrzucenia?
Dzięki, na razie uzupełniłem ubytek silikonem i po świętach wrzucę je na felgi, zobaczymy czy będzie jakiś problem.
Jaka marka opon letnich
cześć,
ja troche z innej beczki, dzisiaj przydarzyła mi sie nieciekawa sprawa, miałem 2 sezonowe nadlewki, efekt jazdy poniżej (obwodnica kielc 100km/h) tak do wcześniejszych wątków czy opłaca sie kupic nowe nadlewki
ja troche z innej beczki, dzisiaj przydarzyła mi sie nieciekawa sprawa, miałem 2 sezonowe nadlewki, efekt jazdy poniżej (obwodnica kielc 100km/h) tak do wcześniejszych wątków czy opłaca sie kupic nowe nadlewki
Vw GOLF Mk3/BMW E36 COMPAKT/VW GOLF MK4