Szeroka stal
Re: Szeroka stal
Witam,
moje pytanie dotyczy oczywiscie szerokiej stali a konkretnie obecnie parametry felgi wynosza 6.5j ET 35 R15 chcialbym je poszerzyc maxymalnie jak tylko sie da aby idealnie siadly w moim mk1 czy moglibyscie pomoc ? na ile moge max poszerzyc przy jakim ET wyjsciowym...
z gory wielkie dzieki za odpowiedzi...
Bartek

moje pytanie dotyczy oczywiscie szerokiej stali a konkretnie obecnie parametry felgi wynosza 6.5j ET 35 R15 chcialbym je poszerzyc maxymalnie jak tylko sie da aby idealnie siadly w moim mk1 czy moglibyscie pomoc ? na ile moge max poszerzyc przy jakim ET wyjsciowym...
z gory wielkie dzieki za odpowiedzi...
Bartek
- 
				JaryBydgoszcz
- Mały gagatek 
- Kontakt:
Re: Szeroka stal
Kilka stron wczesniej ktos pisal ze na tak poszerzona stal nie da sie zalozyc opon, a jednak da sie  moje serduszka 15" 8j
 moje serduszka 15" 8j 

moje serduszka 15" 8j
 moje serduszka 15" 8j 
Szeroka stal
Panowie ,potrzebuje rady.  Dzisiaj zalozylem oponki na swoja szeroka stal 15'' serduszka i niestety z spawów ucieka powietrze,mało ale ucieka. Gość co mi poszerzał mówił żebym sobie klejem do szyb wysmarował spawy od środka,niestety nie zrobiłem tego no i efekt jest właśnie taki , kazałem ściągnąć opony no i dzisiaj zakupiłem papier scierny ,podklad, i klej do szyb. Powiedzcie pomoże to coś?I ile taki klej ma schnąć? i czy klej nie odejdzie podczas zakladania opony lub strzelenia z tej butli ? oczywiście naciąg jest;DZ góry wielkie dzięki za odpowiedzi  

Jest : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=560227" onclick="window.open(this.href);return false;
						Szeroka stal
Witam po raz kolejny w tym temacie ; >  W końcu stałem się posiadaczem wymarzonych serduszek 15'' poszerzonych na 8.5j i 9.5j, teraz przyszedł trudny moment doboru odpowiednich opon, żeby stal ładnie się prezentowała oraz miała spory naciąg, mój wybór padł na 165/50 na 8.5j i 185/45 na 9.5j, co o tym sądzicie? Będzie dobrze, czy to juz przesada? ; >  
przykładowe fotki:
165/50 na 8.5j

185/45 na 9.5j

Pozdrawiam!

przykładowe fotki:
165/50 na 8.5j

185/45 na 9.5j

Pozdrawiam!
Szeroka stal
lub 4x 185/45cysiuu pisze:r padł na 165/50 na 8.5j i 185/45
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
						- konrad9412
- Nowicjusz 
Szeroka stal
Witam, Mam możliwość kupna szerokiej stali z oponami do mojego golfa 2. Chciałbym się dowiedzieć czy takimi  Kołami 14' szeroka stal, przód 8', tył 9'  nie będę miał problemów z policją.

Error404_: road_not_found
						Szeroka stal
Witam.
Moje pytanie dotyczy oczywiście poszerzanej stali.
Jaki rozmiar będzie najlepszy do golfa 3 Variant??
I jak szerokie maksymalnie mogą być?

Moje pytanie dotyczy oczywiście poszerzanej stali.
Jaki rozmiar będzie najlepszy do golfa 3 Variant??
I jak szerokie maksymalnie mogą być?
- konrad9412
- Nowicjusz 
Szeroka stal
Wiem że do golfa 2 8j przód i 8,5j tył delikatnie wychodzą za obręb samochodu

Error404_: road_not_found
						Szeroka stal
Witam
Mam do was wielkie pytanie otóż posiadam szeroka stal 9j do mojej dwójeczki, a o to pytanie czy naciągnę na nią opony 195/45/r14 ?

Powyżej zdjęcia ?

Mam do was wielkie pytanie otóż posiadam szeroka stal 9j do mojej dwójeczki, a o to pytanie czy naciągnę na nią opony 195/45/r14 ?

Powyżej zdjęcia ?
Szeroka stal
tak ale będzie wystawać raczej po za obrys, na pierwszej stronie tematu masz link do strony z naciągamiSebaMK2 pisze:nę na nią opony 195/45/r14 ?
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
						Szeroka stal
tak wiem ze wystaje bo miałem ja założoną, ale chodzi mi o ranty czy nie bedzie rozcinać opon przy naciąganiu itp?