Opony i felgi do Golfa MK 4
- mareczek115km
- Mały gagatek
Re: Opony i felgi do Golfa MK IV i Bory - CZYTAJ 1 POST
peace1991, z przodu koło 25-30, z tyłu koło 15-20[/quote]
Możliwe jest, ze wyszło coś takiego ?
Felga ma szerokość 8J, et 57, dystans obecnie 30mm, czyli finalne et na tyle wychodzi 27
Przód wystaje jeszcze więcej, jak stocze 2 dystanse na 15mm na przód to powinienem to jakoś upchać ?
Możliwe jest, ze wyszło coś takiego ?
Felga ma szerokość 8J, et 57, dystans obecnie 30mm, czyli finalne et na tyle wychodzi 27
Przód wystaje jeszcze więcej, jak stocze 2 dystanse na 15mm na przód to powinienem to jakoś upchać ?
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
Opony i felgi do Golfa MK IV i Bory - CZYTAJ 1 POST
Jak będzie opona i gwint to powinno to się zmieścić tak jak jest ale to moje zdanie...
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
peace1991, 8j na et27 z tyłu mi się poważnie chowało. Na pewno nic nie pomyliłeś? Najpierw posadź samochód na ziemi, bo na podnośniku to nie mierzenie ;]
louderr_88, mówisz o tyle czy o przodzie ? przód wystaje jeszcze bardziej niż na foto, tył zostawię tak jak jest
Shmatan, felgi będą jeszcze malowane, także jak na razie nie mam jak posadzić auto na ziemi, bo nie będę 2 razy opon zakładał
Shmatan, felgi będą jeszcze malowane, także jak na razie nie mam jak posadzić auto na ziemi, bo nie będę 2 razy opon zakładał
peace1991, kawałki drewna albo cegła pod belkę
ehhhh
ehhhh
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
Shmatan, dzięki fele założone wszystko malinowo poszło
M@XIMUS, rzeczywiście, można to zrobić w ten sposób, mimo wszystko tył zostanie tak jak jest, a przód już się toczy na 15mm.
peace1991, w sensie, że et na przodzie będzie wynosiło 42 ?? To znowu będzie za bardzo schowane, a z gwintem to nie ma mowy, żeby wlazło.
- koper92
- Dropped Herz
Możliwe jest, ze wyszło coś takiego ?peace1991 pisze:peace1991, z przodu koło 25-30, z tyłu koło 15-20
Przód wystaje jeszcze więcej, jak stocze 2 dystanse na 15mm na przód to powinienem to jakoś upchać ? [/quote]
Ja jak liczyłem felgi z tuarega, miały 18"8j et 57 na dystanie 25 mm przod i tył, i oponie 225/40/18. Et wychodziło 32 z przodu i tyłu,efekt był taki ze przód był na równi z błotnikiem,a tył schowany na oko o jakieś 2 cm.
KoJ@K, Też jest to dla mnie dziwne, bo z takim et nie powinno tak być, zaraz zrobię przymiarki jeszcze raz, możliwe ze wyszło tak dlatego, ze auto było na lewarku Jeżeli et z przodu zostanie 27, opona 215/35 to gwint powinien sie zmiescic bez problemu ?
No tak raczej było, że to tak wystaje, bo auto wyje, a przy obniżaniu koła się chowają do środka. Na 8J z oponą 225/40R18 i et 30 nic mi nie tarło, więc przy tej Twojej gumie, et27 i glebie będzie okej, tylko wtedy musisz nisko zejśc by to wyglądało.
KoJ@K, mam nadzieje, ze będzie dobrze, szkoda tylko, ze przód będzie bardziej wysunięty niż tył, chciałbym żeby było odwrotnie, ale nie da się już nic z tym zrobić bo w nowe adaptery nie będę inwestował
Masz zdjecia? Byloby super:)koper92 pisze:peace1991 pisze:
Ja jak liczyłem felgi z tuarega, miały 18"8j et 57 na dystanie 25 mm przod i tył, i oponie 225/40/18. Et wychodziło 32 z przodu i tyłu,efekt był taki ze przód był na równi z błotnikiem,a tył schowany na oko o jakieś 2 cm.