DYSTANSE, ŚRUBY, PIERŚCIENIE CENTRUJĄCE itp
Witam wszystkich!
Czy ktoś zna gdzie można dostać pierścienie centrujące dla felg BBS.
Rozmiar: 82 / 57.1
Seryjny numer detalu: 09.23.585
Trzeba 2 szt.
Będę bardzo wdzięczny za informację.
Pozdrawiam!
Foto:
Czy ktoś zna gdzie można dostać pierścienie centrujące dla felg BBS.
Rozmiar: 82 / 57.1
Seryjny numer detalu: 09.23.585
Trzeba 2 szt.
Będę bardzo wdzięczny za informację.
Pozdrawiam!
Foto:
MK5 1.9 TDI GT-Sport Kartoteka
-
- Gadatliwa bestia
http://allegro.pl/aluminiowe-pierscieni ... 25356.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu Ci dorobią na każdy rozmiar aluminiowe, no chyba że mocno chcesz miec oryginalne, to już trzeba głębiej szukac
Tu Ci dorobią na każdy rozmiar aluminiowe, no chyba że mocno chcesz miec oryginalne, to już trzeba głębiej szukac
Re: DYSTANSE, ŚRUBY, PIERŚCIENIE CENTRUJĄCE itp
Witam!boris_kafarrow pisze:http://allegro.pl/aluminiowe-pierscieni ... 25356.html
Bardzo szukał oryginalne i znalazł, ale bardzo drogo
Temu już oddałem żeby wytaczały! z dnia na dzień będzie gotówe.
Dziękuję!
MK5 1.9 TDI GT-Sport Kartoteka
- scaner21
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam,
Orientuję się ktoś czy są adaptery z 5x112 na 5x110 lub 5x120?
Orientuję się ktoś czy są adaptery z 5x112 na 5x110 lub 5x120?
Kupię zegary z FIS bez CAN do Passata / Golfa 4
sąscaner21 pisze:Orientuję się ktoś czy są adaptery z 5x112 na 5x110 lub 5x120?
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Czy ktoś stosował dystanse 3,5cm lub 4cm ?
Mam okazję tanio kupić przykręcane stalowe dystanse 3,5cm,ale trochę się obawiam.
Mam okazję tanio kupić przykręcane stalowe dystanse 3,5cm,ale trochę się obawiam.
Takie dystanse najczęściej daje się do felg z dużym ET. Do jakich felg z jakim ET bedziesz chciał to dac?
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
goAlone, felgi wąskie,bo 7 cali ET 30 lub 35 i dając dystans 35mm miałbym koło idealnie z błotnikiem,ale nie o to mi chodzi.
Pytam jak to z bezpieczeństwem? Co prawda śmigałem z rok z dystansami 30mm i było ok,ale może ktoś ma jakieś nieprzyjemne doświadczenia. Łożyska pewnie siadają szybciej,ale czy są jeszcze jakieś skutki uboczne?
Pytam jak to z bezpieczeństwem? Co prawda śmigałem z rok z dystansami 30mm i było ok,ale może ktoś ma jakieś nieprzyjemne doświadczenia. Łożyska pewnie siadają szybciej,ale czy są jeszcze jakieś skutki uboczne?
Witam
Panowie kupiłem adaptery orginalne RH z 5x100 na 5x112 20mm i są one bez centrowania tzn. tego kołnierza. I mam pytanie czy będą one bezpiczne gdy je założę? Skoro śa to rgnialne rh to chyba powinny być nie ? nie miałem nigdzy do czynienia z takim wynalazkiem więc pytam
Panowie kupiłem adaptery orginalne RH z 5x100 na 5x112 20mm i są one bez centrowania tzn. tego kołnierza. I mam pytanie czy będą one bezpiczne gdy je założę? Skoro śa to rgnialne rh to chyba powinny być nie ? nie miałem nigdzy do czynienia z takim wynalazkiem więc pytam
Moje 20 jahre Gti Usa http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=570626
Karaś, przelotowe mają być czy zmieniające rozstaw śrub? Bo jeśli rozstawu nie chcesz zmienić to i tak dałbym nowy nawiert, by na takich długich śrubach nie jeździć.
A ludzie różnie mówią, ja swój pierwszy sezon będę mieć na dystansach i z wad to tylko boje się czestej wymiany łożysk
A ludzie różnie mówią, ja swój pierwszy sezon będę mieć na dystansach i z wad to tylko boje się czestej wymiany łożysk
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam jestem swiezy i za bledy z gory przepraszam ale mam pytanko...posiadam felgi bbs rs 722 i dzis dostałem od mapeta gwinta za co dziekuje ale wracajac do tematu... chcialbym zalozyc dystanse na tyl i na przod tak by byly rowno z nadkolem...bez nacinania czy klepania nadkola...jakie potrzebuje rozmiary przy tych felgach...
-
- Gadatliwa bestia
Re: DYSTANSE, ŚRUBY, PIERŚCIENIE CENTRUJĄCE itp
Jak na samych felgach będziesz jeździł bez opon, to jakie byś nie dał to i tak nic nie będzie przycieracareckiwi pisze:Witam jestem swiezy i za bledy z gory przepraszam ale mam pytanko...posiadam felgi bbs rs 722 i dzis dostałem od mapeta gwinta za co dziekuje ale wracajac do tematu... chcialbym zalozyc dystanse na tyl i na przod tak by byly rowno z nadkolem...bez nacinania czy klepania nadkola...jakie potrzebuje rozmiary przy tych felgach...
Boris_kafarrow zrozumiałem aluzje mój błąd...
rzecz jasna felgi sa w rozmiarze 16 a opony 195/45/16
rzecz jasna felgi sa w rozmiarze 16 a opony 195/45/16
areckiwi, a do przyczepki to będzie montowane czy do auta?
podaj szerokość felgi, osadzenie[ET], i do jakiego auta to ma być zamontowane?
podaj szerokość felgi, osadzenie[ET], i do jakiego auta to ma być zamontowane?
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc