Jaka marka opon letnich
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
A co wybralibyście z poniższych opon: Goodride SP06, Marangoni Verso, Apollo Alnac 4G, Achilles ATR Sport. Rozmiar 205/55/16. Nie mam za dużo kasy a opony chce nowe. Wiem że to żadne rarytasy ale jeżdzę głównie po mieście więc nie potrzebuje niczego sportowego.
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
-
- Ma gadane
Re: Jaka marka opon letnich
Wpisz sobie rozmiar w wyszukiwarke cen i tak musisz coś wybrać w granicach 200 zł za sztukę, Masz spory wybór .. może Hankook..może nawet Firestone? Porównaj sobie ceny http://www.rezulteo-opony.pl/szukaj-opo ... d07b745cec" onclick="window.open(this.href);return false; - jak nie ma kasy to lipapiotrb79 pisze:A co wybralibyście z poniższych opon: Goodride SP06, Marangoni Verso, Apollo Alnac 4G, Achilles ATR Sport. Rozmiar 205/55/16. Nie mam za dużo kasy a opony chce nowe. Wiem że to żadne rarytasy ale jeżdzę głównie po mieście więc nie potrzebuje niczego sportowego.
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
No wiem że bez kasy to lipa. A z drugiej strony trochę opinii o tych oponach co podałem jest i nawet niezłe tylko czy to nie ściema.
Jaka marka opon letnich
Jakie polecilibyście opony letnie przy kompromisie cena/jakość ? Rozmiar jaki mnie interesuje to 215/45/17. Mogą też być używane w dobrym stanie. Jazda raczej dynamiczna.
-
- Nowicjusz
Jaka marka opon letnich
Jeżeli chodzi o stosunek cena<jakość to na http://www.motohurt.com" onclick="window.open(this.href);return false; mają często niezłe promocje.
-
- Ma gadane
Jaka marka opon letnich
Ja tam zawsze porównuje ceny na skapcu a w przypadku opon na rezulteo, bo sklep sklpowi nie równy Na allegro nie kupuje bo się boję.
- TheMatiss
- Grupa Wielkopolska
Jaka marka opon letnich
Czy ktoś z was miał do czynienia z oponami firmy Accelera? W rozmiarze który potrzebuję wypadają bardzo korzystnie cenowo
Mój mk4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=498319" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaka marka opon letnich
Miał ktoś styczność z oponami Achilles ATR Sport? Interesuje mnie porównanie np. do Nankangów..
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
Znalazłem oponki Toyo Proxes t1 Sport ale nie wiem czy jest sens zakłądać takie opnki do auta które ma 100KM. Jak to się sprawuje w jeździe głównie po mieście. Jak ze spalaniem czy jest na normalnym poziomie czy jakieś wyższe bo to niby opony ciut sportowe?
-
- Ma gadane
Jaka marka opon letnich
Co do obu marek podanych i rozpoczynających się na "A" to lipa bo to są opony z najniższej półki i można w ich cenie czasami na promocji kupić w necie coś bardziej znanego i lepszego. Co więcej do Toyo to charakter sportowy oznacza, że pewne osiągi w kwestii odprowadzania wody będą gorsze no i oszczędne to one raczej nie są http://www.rezulteo-opony.pl/opony-toyo ... pon-462289" onclick="window.open(this.href);return false; to zależy czy się ścigasz czy jeździsz do Biedronki i do domu
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
Bardziej to drugie. Tak tez wlasnie myslalem. Zastanawiam sie jeszcze nad Apollo alnac4g to jest wlasciciel vredestein wiec dobra marka powinna byc. Ewentualnie w grę wchodzi jeszcze Hankook Ventus prime2, Falken.
Jaka marka opon letnich
A co powiecie o Uniroyalu Rain Sport 3 ? Miałem wcześniej poprzednie modele i sprawowali się bardzo dobrze no może trochę za miękkie były w upalne dni i wtedy trzeba bylo uważać ale na mokrym to rewelacja.
Jaka marka opon letnich
No widzę że za nowy model i nikt nie może się o nich wypowiedzieć więc że na poprzednich modelach tej marki się nie zawiodłem to i teraz zaryzykuję i właśnie zamówiłem 4 szt. Myślę że jakość do ceny jest przystępna i nie zawiode się na nich. Na wiosnę będę mógł się wypowiedzieć na ich temat. Pozdrawiam