Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
taktak, juz kupione sa, ale pisale, mi koles ze jeszcze nie sprzedal, bo kupiec sie nie odzywa .... :>
Był mój Golf 4 ===> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=501068" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz jest Borewicz ===> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=587208" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz jest Borewicz ===> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=587208" onclick="window.open(this.href);return false;
7,5Jx18H2 et35 plus opony do tego 225/40 jak by to spasowało? na razie chce koła później myślę założyć gwint
MiEdZiAr
ja w 1.4 mam 19cali i wcale nie zamula silnik
tak jakbyś miał 1.2 at w 14calach
tak jakbyś miał 1.2 at w 14calach
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
Dajcie już sobie spokój z tymi średnicami kół i zmulaniem samochodu.
miedziar, nie zmieścisz gwintu z przodu, albo węższa opona albo 5mm dystansu będziesz musiał dać. Na kit/serie wejdzie
miedziar, nie zmieścisz gwintu z przodu, albo węższa opona albo 5mm dystansu będziesz musiał dać. Na kit/serie wejdzie
Re: Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
a jaka opone najlepiej dać? bo chcę zeby dobrze to wygłądało gdy dojdzie gwintShmatan pisze:Dajcie już sobie spokój z tymi średnicami kół i zmulaniem samochodu.
MiEdZiAr
http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-17-5x ... 06269.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jakie opony najlepiej wybrac do tych felg ?
nie mam jeszce gleby i na razie tak bedzie
jakie opony najlepiej wybrac do tych felg ?
nie mam jeszce gleby i na razie tak bedzie
laci, wąskie 205.50 no chyba ze 225/45 ale to walec wyjdzie
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
miedziar, zależy jak mocno będziesz schodził na glebę - jak mocno to 205/40 lub 215/35, jak słabo to 205/45 lub 215/40. Lub jak pisałem - 5mm dystansu, ale wąska opona i tak byłaby lepsza
czyli odpuscic temat z rozmiarem 225/45 patrzylem tez cenowo ten rozmiar jest tanszy ma teraz bol glowyM@XIMUS pisze:, wąskie 205.50 no chyba ze 225/45 ale to walec wyjdzie
dobra to jeszcze pomyślę nad tym wszystkim, wezmę wszystkie rady pod uwagę dziękiShmatan pisze:miedziar, zależy jak mocno będziesz schodził na glebę - jak mocno to 205/40 lub 215/35, jak słabo to 205/45 lub 215/40. Lub jak pisałem - 5mm dystansu, ale wąska opona i tak byłaby lepsza
MiEdZiAr
-
- Nowicjusz
WITAM
Poproszę o pomoc czy felgi o poniższych parametrach będą pasować do golfa IV i przyzwoicie wyglądać.
7.0Jx16H2 ET43
5x100
opony jakie chcę założyć na te felgi to 205/55/R16
Mam wątpliwości bo oryginalne felgi posiadają parametry 6Jx15 5x100x57 ET 38. W tych co chcę kupić dosyć że felga jest szersza to jeszcze ET43 i się zastanawiam czy to będzie pasować i ładnie wyglądać.
Poproszę o pomoc czy felgi o poniższych parametrach będą pasować do golfa IV i przyzwoicie wyglądać.
7.0Jx16H2 ET43
5x100
opony jakie chcę założyć na te felgi to 205/55/R16
Mam wątpliwości bo oryginalne felgi posiadają parametry 6Jx15 5x100x57 ET 38. W tych co chcę kupić dosyć że felga jest szersza to jeszcze ET43 i się zastanawiam czy to będzie pasować i ładnie wyglądać.
Siemka, mam pytanko. Kupiłem aluski, 17 cali, 8cali czerokości, et nie znam niestety, ale są równo z obrysem auta i nic nie obciera. Mam na nich oponki na przodzie 215/45 a tył 225/45 i tu pytanie, czy jak założę gwint ta-technic to dalej nie będzie nic obcierało?
Pawelek19, nie powinno obcierać a jak teraz są równo to po gwincie wejdą 5mm do środka
DAREK101120, na seryjnym zawieszeniu wejdą na 99%
laci, ja miałem na feldze 7.5 cala 225/45 i było baloniasto później 215/45 i trochę lepiej ale co do równości u ciebie dał bym 205.50 jak nie chcesz jakiegoś 195/40 i gleby
DAREK101120, na seryjnym zawieszeniu wejdą na 99%
laci, ja miałem na feldze 7.5 cala 225/45 i było baloniasto później 215/45 i trochę lepiej ale co do równości u ciebie dał bym 205.50 jak nie chcesz jakiegoś 195/40 i gleby