Opony i felgi do golfa MK V
Witam
zamierzam sie z zakupem felg
i tumoje pytanie znalazlem felgi o wymiarach
2 szt.- 8,5 X 18 ET35
2 szt. - 9,5 X 18 ET40
mialo by to smigac w golfie V 1,9 tdi czy nie bedzie nic obcierac?? czy spokojnie wejdzie w nadkole?? czy bede musial jakies dystanse?? i jakie opony proponowali byscie na to?? pozdrawiam Prosze o jak najszybsza pomoc
zamierzam sie z zakupem felg
i tumoje pytanie znalazlem felgi o wymiarach
2 szt.- 8,5 X 18 ET35
2 szt. - 9,5 X 18 ET40
mialo by to smigac w golfie V 1,9 tdi czy nie bedzie nic obcierac?? czy spokojnie wejdzie w nadkole?? czy bede musial jakies dystanse?? i jakie opony proponowali byscie na to?? pozdrawiam Prosze o jak najszybsza pomoc
Opony i felgi do golfa MK5
witam mam zamiar kupic sobie zimowki do golfa mojego mam golfa V 2.0 TDI , chce kupic zwykle opony z felgami , nie chce alusow na zime , jak go podpialem pod komputer to pokazuje ,ze tylko moge wziac jeden rodzaj czyli 205/55/16 , a mam pytanie czy np ktos moze juz jedzi na takich albo sie ,zna czy by nie bylo problemu bo chcialbym obnizyc na 15 i dac np wyzszy profil , bo na tym niskim profilu to tak czuc wszystko na naszych drogach ze maskara.
Re: Opony i felgi do golfa MK5
Witam,
Chciałbym zakupić do swojego autka (Golf V, 1.9 TDI) komplet felg 17" GTI od Golfa V.
Oto planowany zakup:
Rozmiar felg:
Średnica: 17
Rozstaw: 5x112.0
Szerokość: 7,5
ET: 35
Rozmiar opon:
205/50 R17
Czy nie modyfikując zawieszenia (seryjnego) będzie wszystko wporządku? Bez żadnych obcierek nawet przy zapakowaniu 4 osób na pokład?
Jeśli ktoś z Was ma obecnie taki komplet felg z oponami to będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Z góry dzięki
Chciałbym zakupić do swojego autka (Golf V, 1.9 TDI) komplet felg 17" GTI od Golfa V.
Oto planowany zakup:
Rozmiar felg:
Średnica: 17
Rozstaw: 5x112.0
Szerokość: 7,5
ET: 35
Rozmiar opon:
205/50 R17
Czy nie modyfikując zawieszenia (seryjnego) będzie wszystko wporządku? Bez żadnych obcierek nawet przy zapakowaniu 4 osób na pokład?
Jeśli ktoś z Was ma obecnie taki komplet felg z oponami to będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Z góry dzięki
---------
Pozdro 4LL ^^
Pozdro 4LL ^^
Zbyt małe ET, może ocierać. Poza tym to nie są oryginalne alu od GTI ponieważ takie nigdy nie miały ET 35.
- bajkabujka
- Nowicjusz
Prawdopodobnie będzie obcierać... Szukaj czegoś z ET minimum 45. A jeśli chodzi o oryginalne felgi do Golfa GTI, to one miały ET zdaje się 38
Dla Ciebie to bardziej taki DEZENT byłby na 100% dobry:
Dla Ciebie to bardziej taki DEZENT byłby na 100% dobry:
Moze takie sie spodobaja? http://www.wheelbasealloys.com/17_Inch_ ... heels__529" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.wheelbasealloys.com/17_Inch_ ... eels__1249" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.momo-racing.pl/product/MOMO+ ... 04998.html" onclick="window.open(this.href);return false;
GRUNT TO BUNT
orginalne felgi z GTI mają ET51, i ze zbliżonym do tego ET szukaj felgbajkabujka pisze:Prawdopodobnie będzie obcierać... Szukaj czegoś z ET minimum 45. A jeśli chodzi o oryginalne felgi do Golfa GTI, to one miały ET zdaje się 38
Witam mam do sprzedania oryginalne 17'' volkswagena AVIGNION et 54 z oponami 225/45/17 continental sport contact 2 cena 2300zl
byl mk2,mk3,mk4,mk6,mk6,jest mk 7
- bajkabujka
- Nowicjusz
Marcin wrzuć fotki tych kółek - chciałbym zobaczyć w jakim są stanie Bo cena bardzo dobra - szczególnie jak popatrzeć na ceny opon w tym rozmiarze... ->
nie powinno na moje raczej na 100% nie bedzie nic obcierac a masz zawias?
Biblia uczy nas kochac... kamasutra uczy jak
witam orginaly do mk5 maja et 54 lub 50 moj znajomy w piatce ma et 45 ale to jest juz max jak jest jazda w 5 osob to zadko ale niekiedy obciera o nadkolegotti1940 pisze:Nie zawias jest seria niestety. Kurcze fajne fele wyczaiłem tylko te ET
byl mk2,mk3,mk4,mk6,mk6,jest mk 7