2.0 8V Mix zamontowany przed przepływomierzem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam, zakupiłem nie dawno Golfa 3 2.0 8V z silnikiem 2e z lpg. Zauważyłem ze mam mixa od lpg zamontowanego przed przepływomierz co prawdopodobnie rozwaliło mi przepływke. Kupiłem nową przepływke ale jej nie zamontuje dopóki nie przerobie tej instalacji lpg. Potrzebował bym jakąś poradę jakiego mixa zalozyc i w którym miejscu na dolocie najlepiej?
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
to norma że mixer jest przed przepływką , kolega tak miał od lat i nic mu się nie zepsuło ,może nie masz klapki aty-wybuch przez to przeplywka padła
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Nowicjusz
Mam klapę zamontowaną za przepływimierzem. Czyli jak zamontyje nową przepływkę to nic jej sie powinno stać?
klapka ma byc na rurze a mikser przed przeplywomierzem (z powodu klapki w nim)
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Zmień instalację na sekwencję będziesz miał spokój a tak to zawsze z duszą na ramieniu czy strzeli. Ten typ silnika tak ma i rozsadza przepływomierz.