jaka instalacja lpg do golfa 1,6 sr silnik akl
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
Dlatego wazny jest dobry instalator ,ze nie wcisnie Ci shitu i byle skasowac kase i baj .Warto zamontowac jak pisze kolega wyzej dobre graty i miec spokoj ,a dobry montazysta powinien dobrac porzadne graty pod konkretny motor.Dobre reduktory to np AC r01 ,Shark,TOmasetto ,Zavoli .Wtryski to np Barracudy ,Hany.
Był Golf mk3 1.6 & 1.8...jest Passat B5FL 2.0AZM
czyli co radzicie instalować ?
I jak mam znaleźć warsztat? Po czym poznam czy się znają na robocie i nie odwalają fuszerki ?
I jak mam znaleźć warsztat? Po czym poznam czy się znają na robocie i nie odwalają fuszerki ?
-
- Forum Master
poczytac lpg-forum.pl sa opisane polecane warsztaty .zadzwonic wypytac jakie graty montuja itd i np w jaki sposob kolektor wierca.jezeli nie sciagaja to lepiej ominac.
-
- Nowicjusz
No to prawda do golfa prawie każda instalacja się nada, ale warto zapłacić trochę więcej i nie martwić się ciągłą wymianą jakichś elementów. Więc jak już będziesz zakładał to pamiętaj, żeby udać się do dobrego polecanego gazownika lub do jakiegoś autoryzowanego serwisu np. STAG-a. Pozdrawiam
Re: jaka instalacja lpg do golfa 1,6 sr silnik akl
podzwonić, popytać- tylko że ja się zupełnie nie znam, nawet nie wiem co to kolektorred_devil25 pisze:poczytac lpg-forum.pl sa opisane polecane warsztaty .zadzwonic wypytac jakie graty montuja itd i np w jaki sposob kolektor wierca.jezeli nie sciagaja to lepiej ominac.
A co mają ściągać, żeby ich nie omijać ?
Nie znam się, więc nie wiem jakimaroTdi pisze:jakim i co dalej do tego? wtryski reduktor..Marcela11 pisze:A co myślicie o STAGu ?
golf pojedzie na wszystkim ale czasami warto dac pare zl wiecej i jedzic bezproblemowo przez duzszy czas..
najwazniejsze to dobry warsztat
O nim co nieco słyszałam, dlatego pytam, poza tym robią je w Białymstoku, czyli tam gdzie mieszkam.
możecie coś o nich powiedzieć ?
Ja mam STAGA i jestem mega zadowolony chociaz o mały włos bym wstawił w LPG TECH ale to podróbka STAGA i cholera wie jak by to było !! A tak mam STAGA i wszystkie sterowniki autogazu chodzą bez zarzutu jednak co orginał to orginał !!!
-
- Forum Master
to nie jest podrobka Staga tylko inna firma.Sam sterownik Stag bez dobrycb wtryskow tez niewiele zrobi przy gorszych np wtryskach czy reduktorze.
-
- Nowicjusz
No to prawda ale ich reduktor AC R01 też jest na prawdę dobry
Słyszałem ze tą firme załozył były pracownik STAG-a wiec zakładam że jak ktoś sie zwalnia i zaczyna robic to gdzie wczesniej pracował to podrabia to co robił wczesniej na tym to polega ze KOPIUJEMY vel PODRABIAMY cos, co ktoś zrobił,wymyslił wczesniej przed nami !! I ja moge polecić tylko to co znam,wiec polecam STAG-a
I masz racje red_devil bez dobrych wtrysków żaden sterownik nie bedzie spelniac oczekiwan
I masz racje red_devil bez dobrych wtrysków żaden sterownik nie bedzie spelniac oczekiwan
-
- Nowicjusz
Tutaj zgodzę się z Panem Lesiem też to gdzieś słyszałem albo czytałem
-
- Forum Master
lpgtech i optima dla przykladu to dwie osobne firmy ,ktorych pracownicy sie rozeszli bo o cos poszlo
Tak czy siak polecam STAG-a a od TECH umywam rece bo go nie znam wiec nie polecam !!