Witam
Ponawiam pytanie
Golf mk2 składak 87/95 silnik turbo diesel
Niestety nie wiem jaka jest jego moc,rodzaj itp.
Wklejam fotke może ktoś rozpozna to cudo
Co to za silnik? Na pewno turbo diesel..
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Co to za silnik? Na pewno turbo diesel..
Ostatnio zmieniony sob kwie 28, 2007 17:22 przez lucas81, łącznie zmieniany 1 raz.
Pawlos pisze:Wg mnie to jest JR. 51kW... Fajny silnik, turbo mocne, a pozno pompuje... Jak chcesz kupic, to polecam ten model... Nie za slaby i fajnie sie autko buja... PZD
[ Dodano: Wto Mar 13, 2007 20:08 ]
AAA... i jest juz poddawalny wiekszoci modow TD z forum
Opis pasuje właśnie na ten silnik. W 4 osoby zdarzyło mi sie go rozpędzić na 3 biegu do ok.110 na godzine:) Ale ciemno sie za mną zrobiło z lekka
Od tej pory preferuje wolniejsze rozpędzanie
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
lucas81, ja też strzelam że to JR, ma 51 KW czyli 70 KM i turbawkę największą czyli T3 i skrzynie 4T chyba że to max. składak i nie wiadomo ale w seri były te elementy co pisze wyżej. Jeszcze takie pytanko czy pokrywa zaworów była malowana ??
Co do silnika JR w serii silnik nędzny Mam dwa takie golfiki zero dynamiki przy cięzkiej nodze mało ekonomiczny ale po kilku modach cud miód i orzeszki
Co do silnika JR w serii silnik nędzny Mam dwa takie golfiki zero dynamiki przy cięzkiej nodze mało ekonomiczny ale po kilku modach cud miód i orzeszki
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]