Wyjezdrzam na pare dni a golfik zostaje od blokiem, bylbym spokojniejszy, jakbym go jakos dodatkowo zabezpieczyl, da sie cos wypiac, zrobic, by skutecznie unieruchomic odpalenie i by to nie bylo takie latwe do zauwazenia a wrecz niemozliwe nie znajacych sie na tym silniku
Unieruchomienie TDi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Unieruchomienie TDi
Witam,
Wyjezdrzam na pare dni a golfik zostaje od blokiem, bylbym spokojniejszy, jakbym go jakos dodatkowo zabezpieczyl, da sie cos wypiac, zrobic, by skutecznie unieruchomic odpalenie i by to nie bylo takie latwe do zauwazenia a wrecz niemozliwe nie znajacych sie na tym silniku
moze niekoniecznie pod maska, ale np. pod plastikami deski rozdzielczej 
- twardy
- Forum Master

- Kontakt:
Tylko każdy złodziej z zamknietymi oczami ja zepnie , myśle że to zadne zabezpieczenie.Scotto pisze:do nastawnika pompy idzie wiazka kabli rozlacz wtyczke i auta nie odpalisz
[Witam mam problem z licznikami nie dziala obrotomierz i wsk. temperatury i kontrolka oleju w 1,9 TDi?
iiiiiiiii
Re: Unieruchomienie TDi
załóż nowy temat i nie zmieniaj obecnego. Przeczytaj najpierw regulamin forum zanim coś napiszeszmadeju pisze:[Witam mam problem z licznikami nie dziala obrotomierz i wsk. temperatury i kontrolka oleju w 1,9 TDi?
Skoro i tak moga lyknac na lawete to po prostu postaw na parkingu. Plus- masz swiety spokoj minus- bedziesz lzejszy o pare zetow(dwa tyg. jakies 50 zeta) ale klekot dalej bedzie Twoj i to w nienaruszonym stanie (np. zniszczone klamki, zamki, szyby) 
"nie wdawaj sie w dyskusje z idiota, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a pozniej wykonczy doswiadczeniem"
- twardy
- Forum Master

- Kontakt:
Zgadzam sie , pare dych mniej ale za to świety spokójdomek pisze:Skoro i tak moga lyknac na lawete to po prostu postaw na parkingu. Plus- masz swiety spokoj minus- bedziesz lzejszy o pare zetow(dwa tyg. jakies 50 zeta) ale klekot dalej bedzie Twoj i to w nienaruszonym stanie (np. zniszczone klamki, zamki, szyby
10mm+1,3bara=1VSTD :-)