skaczące obroty
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
skaczące obroty
a powiedzcie mi czy w TDI to normalne że czasami kiedy odpalam silniczek (np. po nocy - przeważnie, na ciepłym to mi się nie zdarzyło) obroty wskakuja mi na kilka sekund czasami na 1200 a potem powoli spadają. Jak przycisne mu lekko gaz to spadają od razu do "normalnego" stanu - czy to coś w rodzaju ssania - czy to może zaczynam mieć jakiś problem
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
hmmm nie mam komputera który wskazuje mi chwilowe zużycie paliwa, więc mogę podać wartość która wychodzi dzięki tankowaniu.
ostatnio tankowałem 42l po przejechaniu 700km (zima, miasto 40%) i 39l po przejechaniu 668km (miasto trochę wiecej niż wcześnie ale nie było śniegów) więc 6l/100km i 5,8l/100km
ważne jest dolewanie do pełna. żeby nie wkurzać innych kierowców tankuję generalnie w niedzielę w godzinnach rannych, żeby spokojnie zatankować do pełna
ostatnio tankowałem 42l po przejechaniu 700km (zima, miasto 40%) i 39l po przejechaniu 668km (miasto trochę wiecej niż wcześnie ale nie było śniegów) więc 6l/100km i 5,8l/100km
ważne jest dolewanie do pełna. żeby nie wkurzać innych kierowców tankuję generalnie w niedzielę w godzinnach rannych, żeby spokojnie zatankować do pełna
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=102331]były ULUBIENIEC[/url]
- Bolekrsko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jak sa duze skoki to alternator sie slizga:) sprawdz sobie jak pasek naciagniety 

http://datingsidorsingel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;