[MK2] 1,6 TD probelm ze wspomaganiem :(
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Tuning_Boy_2005
- Ma gadane
- Kontakt:
[MK2] 1,6 TD probelm ze wspomaganiem :(
witam mam problem za wspomaganiem poniewaz oryginalnie wmoim MK2 1,6 TD nie bylo wspomagania, ja mialem MK2 1,8 8 V GTi i zamontowalem wspomaganie z niego do MK2 1,6 TD, i zaj wloncze silnik wszystko chodzi tylko po paru minutachzaczyna plyn w zbiorniku prawie wrzec i pompa i przewody sa gorace, a w GTI normalnie chodzilo, co moze byc nie tak ?? prosze o rady 

http://www.vwslask.pl/
Re: [MK2] 1,6 TD probelm ze wspomaganiem :(
może Ci pompka od spomagania nie chodzi zatrała się czy co ..Tuning_Boy_2005 pisze:witam mam problem za wspomaganiem poniewaz oryginalnie wmoim MK2 1,6 TD nie bylo wspomagania, ja mialem MK2 1,8 8 V GTi i zamontowalem wspomaganie z niego do MK2 1,6 TD, i zaj wloncze silnik wszystko chodzi tylko po paru minutachzaczyna plyn w zbiorniku prawie wrzec i pompa i przewody sa gorace, a w GTI normalnie chodzilo, co moze byc nie tak ?? prosze o rady
poasek chodzi po niej normalnie ? jak tam to wyciągnij ją i zobacz czy nie jest
coś zatarte w samej pompce od wspomy...
nie spotkałem się jeszcze żeby aż sie gotowało w zbiorniczku

remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
- Tuning_Boy_2005
- Ma gadane
- Kontakt:
dzieki RobertP za rade, juz znalazlem przyczyne, kupilem nowa pompe wspomagania i problem znikl,
a jak wsadzilem ta stara pompe do passata to dziala normalnie, heh niewiem co z nia nie tak chyba ze na niej pisze 90 bar a ja kupielm nowa na ktorej pisze 72 bary i moze dlatego
ale w kazdym badz razie juz dziala 

http://www.vwslask.pl/