[Jetta 1.6D] Filtr stozkowy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[Jetta 1.6D] Filtr stozkowy
Mam pytanie i proszę o porade.Mam autko VW JETTA 16DI czy mozna załozyc filtr stozkowy
Ostatnio zmieniony pn paź 09, 2006 10:52 przez Dino114, łącznie zmieniany 1 raz.
tak samo jak do G40/G60 a jezdza i nikt glosno niekrzyczy ze cos sie posypalo
niema reguly jednemu sie posypie drugiemu nie w sumie moze sie posypac turbo w zwiazku z czyms innym a wszystko pojdzie na stozek
fakt ja wolal bym sportowa wkladke ale ona jest w cenie 2 a nawet 3 stozkow z allegro tylko ze to K&N no i ten gwizd spodoba ci sie
ja z gory pisze ze mialem stozek ale go zamienilem na serie
niema reguly jednemu sie posypie drugiemu nie w sumie moze sie posypac turbo w zwiazku z czyms innym a wszystko pojdzie na stozek
fakt ja wolal bym sportowa wkladke ale ona jest w cenie 2 a nawet 3 stozkow z allegro tylko ze to K&N no i ten gwizd spodoba ci sie
ja z gory pisze ze mialem stozek ale go zamienilem na serie
pomoże pomoże ...
daj mu dojście do świeżego powietrza.. tak zeby nie ssał z komory tego żaru...
dobry stozek sie nada... u mnie dół jest silniejszy niż kiedyś i jakoś zrywniejszy troszke..
a jak bulgocze !! ... heheh..
diesel jak będzie lepiej dotleniony to nic mu sie nie stanie.... wręcz przeciwnie...
daj mu dojście do świeżego powietrza.. tak zeby nie ssał z komory tego żaru...
dobry stozek sie nada... u mnie dół jest silniejszy niż kiedyś i jakoś zrywniejszy troszke..
a jak bulgocze !! ... heheh..
diesel jak będzie lepiej dotleniony to nic mu sie nie stanie.... wręcz przeciwnie...
- leo...
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
fakt - moje przeoczenie ... cały czas sugerowałem się TD a nie D ...PGrzemek pisze:o ile sobie przypominam patrzac pod maske nie widzialem w 1.6 diesel turbiny no ale moze sie myle...
a tak na powaznie nie ma raczej przeciwskazan... tylko pytanie czy jest z tego jakis dzwiek fajny ?
D to okazy raczej na wymarciu już
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
lepiej przerob sobie puszke filtra powietrza robiac kilka otworow lub wyjmij tlumik szmerow ssania (ale nie nastawiaj sie, ze poczujesz roznice). Stozek to IMHO pieniadze wyrzucone w bloto
tak, jasneleo... pisze:D to okazy raczej na wymarciu już
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zaprzal, a cos zeby dawalo jakims fajny pomruk pod maska, mowa o zwyklasie JP, wiem, ze takie rzeczy tylko w erze ale moze cos na to poradzisz ? kiedys wyciaglem to 1 czesc z puszki filtra i bylo go slychac za bardzo nawet
hm gdzie to znajde czy to jest wlasnie to co napisalem ?zaprzal pisze:wyjmij tlumik szmerow ssania