Jakis czas temu zauważyłem ze potrafią się zwiększyc obroty silnika(JR) samoistnie na biegu jałowym ,lub coś w stylu chwilowej nierównej pracy silnika. przez 3 dni jazdy wystąpiło 4 razy takie coś....No i za 4 dniem zgasiłem auto próbuje odpalić i kompletnie nic , rozrusznik kręci i nic poza tym . Mechanik mówi żeby szukać drugiej pompy wtryskowej , ponieważ uszkodzeniu uległa ? sekcja ? . Nie mam pojęcia o tym nic wiem pytam was czy jest możliwość odratowania tej pompy. Dodam ze była uszczelniana 2,5 tys temu ,ale to chyba nie ma znaczenia
Sekcja pompy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Sekcja pompy
Mam taki problem .
Jakis czas temu zauważyłem ze potrafią się zwiększyc obroty silnika(JR) samoistnie na biegu jałowym ,lub coś w stylu chwilowej nierównej pracy silnika. przez 3 dni jazdy wystąpiło 4 razy takie coś....No i za 4 dniem zgasiłem auto próbuje odpalić i kompletnie nic , rozrusznik kręci i nic poza tym . Mechanik mówi żeby szukać drugiej pompy wtryskowej , ponieważ uszkodzeniu uległa ? sekcja ? . Nie mam pojęcia o tym nic wiem pytam was czy jest możliwość odratowania tej pompy. Dodam ze była uszczelniana 2,5 tys temu ,ale to chyba nie ma znaczenia
Sekcja pompy
viewtopic.php?t=336515" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=269839" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=269839" onclick="window.open(this.href);return false;
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Sekcja pompy
Zrób to co koledzy podpowiadają....
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google