Osłona silnika TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Osłona silnika TDI
Czy może mi ktos powiedzieć jaki jest numer katalogowy osłony pod silnik do MK3 TDI z 96r silnik AHU, bo zamierzam kupic taka oslone ale kazdy kto ma na sprzedaz podaje inne numery , juz sam nie wiem. Mam takie numery 1 H0 825235, 1 H0 825 273 OZ, 357825235 nie wiem czym sie mogą różnic?
Ostatnio zmieniony pn cze 21, 2010 21:49 przez marrcin, łącznie zmieniany 1 raz.
o własnie ja poszukuje tych dwóch małych bocznych osłon bo po zmianie hokeja na szeroki stare osłony sie nie nadawały nie było gdzie ich przymocowac i szukam tych do szerokiego hokeja ma ktos moze namiary na alegro niestety nie ma.maxx10 pisze:osłona dolna i 2 boczne lewa i prawa.
Pozdro.
-------> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=470113&start=28 <-------
Witam
Koledzy, a ja mam pytanie z trochę innej beczki.
Sprawa dotyczy osłony, ale tej nad silnikiem 1Z (z napisem 1.9 TDI).
Konkretnie chodzi mi o jedną spinkę która łączy tę osłonę i jeden z przewodów gumowych wychodzących z głowicy w stronę chłodnicy. Spinka ta to takie typowe dwa obrotowe księżyce połączone ze sobą (jeden mały na osłonę i jeden większy na przewód).
Zgubili mi to mechanicy , w ETCE tego nie widzę !!
Ma ktoś numery tego ?
Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki.
Koledzy, a ja mam pytanie z trochę innej beczki.
Sprawa dotyczy osłony, ale tej nad silnikiem 1Z (z napisem 1.9 TDI).
Konkretnie chodzi mi o jedną spinkę która łączy tę osłonę i jeden z przewodów gumowych wychodzących z głowicy w stronę chłodnicy. Spinka ta to takie typowe dwa obrotowe księżyce połączone ze sobą (jeden mały na osłonę i jeden większy na przewód).
Zgubili mi to mechanicy , w ETCE tego nie widzę !!
Ma ktoś numery tego ?
Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki.
- majma golf
- Mały gagatek