zestaw naprawczy pompy wtryskowej 1,9tdi np do AFN

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
piotrekgal
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: piotrekgal » pn mar 11, 2013 21:14

czesc, potrzebuje numeru zestawu naprawczego do 110konnego tdika np od AFN, chodzi mi o zestaw ktory bedzie mial blaszana zaslepke do timingu, te od 1Z ponoc jej nie maja, ew moze ktos ta blaszke ma na zbyciu?

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Post autor: Haki » pn mar 11, 2013 22:40

http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-pomp ... 54197.html" onclick="window.open(this.href);return false; tego szukasz ?

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

Awatar użytkownika
munior
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: munior » pn mar 11, 2013 22:52

Haki pisze:http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-pomp ... 54197.html tego szukasz ?
Ten zestaw ,jak popatrzę na zawartość ,nie pasuje mi jako zestaw do vp -37 ...a tym bardziej do pompy AFN -a ...Tu http://allegro.pl/uszczelki-pompy-wtrys ... 46859.html" onclick="window.open(this.href);return false; jest zestaw do zwykłej vp 37 ,a różnica w tych zestawach ,to tylko ta nieszczęsna uszczelka tłoczka timingu ...w zwykłej jest oring ,a w tej jest aluminiowa gumowana :jezor:

Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018

Awatar użytkownika
piotrekgal
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: piotrekgal » pn mar 11, 2013 23:00

Haki, niestety internet chwilowo nie domaga i nie jestem w stanie zobaczyc, ale dzieki, zerkne jak to bedzie mozliwe.

munior, Twojego linku tez nie odwtorze poki co, ale link ktory podales bedzie zawieral wlasnie ta podkladke? Bo tak jak mowisz, uswiadomiono mnie, ze to sie jedynie tym rozni ze ta z 1z ma oring a ta z takiego afn podkladke, i nic wiecej, ja potrzebuje wlasnie tylko ta podkladke :-)

Awatar użytkownika
munior
Kontakt:

Post autor: munior » pn mar 11, 2013 23:59

piotrekgal pisze:to sie jedynie tym rozni ze ta z 1z ma oring a ta z takiego afn podkladke, i nic wiecej, ja potrzebuje wlasnie tylko ta podkladke :-)
Obawiam się że bedziesz miał problem z dostaniem tego zestawu ,z taka podkładką zamiast oringu ...Nie masz wcale ,czy ci cieknie ? ...bo ja mam takie podkładki ,tylko używane z rozbiórki ,ale szczerze mówiąc nie spotkałem sie jeszcze żeby z pod niej ciekło ,mimo że zawsze po rozbiórce pompy ,zakładam starą ,bo w normalnym zestawie uszczelek jej nie ma , jest oring jak wiadomo ...W sumie wymienić to podkładkę ,można w każdej chwili ,bo miejsce jest bardzo dobrze dostępne

Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018

Awatar użytkownika
piotrekgal
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: piotrekgal » wt mar 12, 2013 02:46

munior, tutaj zupelnie inna sprawa, ta podkladka sluzylaby do zrobienia timingu do pompy TD w AAZ, dostalem taka instrukcje, ze tak powiem, takze jakbys mial te podkladki- nawet uzywane, bo do tego to chyba w niczym to nie boli, to mysle, ze moglibysmy sie dogadac..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”