Wąz intercoolera pomoc
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wąz intercoolera pomoc
Witam jestem nowy na forum. Posiadam Golfa 4 1,9 GTI 150km i mam problem z wężem dolnym gumowym intercoolera od 2 dni wypada nr części 1J0145882E. Potrzebuje pomocy jak rozwiązać problem z wężem bo oryginalna cześć kosztuje 700 zł a nie potrafię nigdzie na allegro znaleźć tej części a zamienników nie ma. Z góry dziękuje za pomoc.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Wąz intercoolera pomoc
Zapadki metalowe na wężu wyrobiły się i ta metalowa wsuwka nie utrzymuje sie na nich.
Nowy wąż lub dobra używka,ale widziałem też w Seacie jak właściciel wkręcił jednego blachowkręta w to metalowe połączenie,tak żeby przeszedł przez oba.Trochę druciarstwo,ale kilka stów w kieszeni zostaje
Nowy wąż lub dobra używka,ale widziałem też w Seacie jak właściciel wkręcił jednego blachowkręta w to metalowe połączenie,tak żeby przeszedł przez oba.Trochę druciarstwo,ale kilka stów w kieszeni zostaje

Wąz intercoolera pomoc
Polecam kit dwuskładnikowy tylko nie poxylina jest za słaba do tego.
ekodriving 4.5
Wąz intercoolera pomoc
Zapadki metalowe na wężu wyrobiły się na wężu to powiedział mi mechanik tylko nowa cześć 700 zł nie ma zamienników a na allegro nie ma nikt używki powysyłałem maile do osób handlujących wężami używanymi na allegro i czekam na odpowiedz. Znalazłem tez nówki z seata Leona o tym samym oznaczeniu z Turcji wysyłają do polski koszt około 450zł. Ale szukam czegoś w pl żeby szybciej i troche taniej tą cześć otrzymać.
Wąz intercoolera pomoc
Byłbym wdzięczny jeśli ktoś mógłby dać namiar gdzie można zdobyć ta cześć za jakieś rozsądne pieniądze pozdrawiam
Wąz intercoolera pomoc
Jako ze nie orientuje się czy można wąż o symbolu 1J0145882E zastapic tym o 1J0145834AE ??, bo na wielu zagranicznych aukcjach ze można zastąpić cześć z silnika ARL