Witam
Mam takie pytanie
Pacjent; Audi A4 TDI AFN 110km przekładka skrzyni z 5 na 6 biegową od 2,5TDi i zamiast koła 2-masa wylądował zestaw sprzęgła z 1-masem 228m i teraz mam problem z doborem rozrusznika ponieważ przy silnik wdłużnie montowanych rozrusznik jest po stronie silnika i przy obecnie założonym kołem 1-masowym wieniec koła nie jest jak pierwotnie przy silniku tylko w tyle i seryjny rozrusznik nie pasuje teraz moje pytanie czy orientuje się ktoś z czego mogę podłożyć rozrusznik aby to działało ?
TDI AFN sprzegło/dwumas
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
TDI AFN sprzegło/dwumas
no włą♦snie z poprzecznego ale chyba rozumiem już ze nie zdajde takiego rorusznika musze koło zmienic z avanta 1z i bedzie git
TDI AFN sprzegło/dwumas
Tak !Z byly podluzne i poprzeczne. Musisz sukac od podluzniaka bo silnik i skrzynie masz podłużnie ustawiona do auta.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
-
- Nowicjusz
TDI AFN sprzegło/dwumas
heh dokladnie tak
zaraz po założeniu tematu kapłem się jaki błąd zrobiłem ale dzięki za uświadomienie
temat mozna zamknąć
zaraz po założeniu tematu kapłem się jaki błąd zrobiłem ale dzięki za uświadomienie

temat mozna zamknąć