witam mam prośbę mam do wymiany termostat ale przy wymianie poprzedniej ( 4 miechy temu) zauważyłem ze ten króciec który dociska termostat od środka jest uszkodzony tzn te ząbki czy jak to nazwać są tak jak by wyłamane mam prośbę czy może mi ktoś podać nr katalogowy takiego króćca do mojego golf Iv ALH ??
mam wrażenie ze po prostu termostat się przycina właśnie przez ten króciec
Pytanie dotyczące króćca od termostatu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
oswoić autyzm, http://www.michalautyzm.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

seria ALH 90 km-->>soft-->>127km-->>wtryski ASV+ ASO Damian ppp ==145km

038121121 ALHLampart pisze:nr katalogowy takiego króćca do mojego golf Iv ALH
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
te dwa pazurki nic nie dociskaja. Wcale nie musisz wymieniac tego króćca. To jest tylko po to zeby przy wkladaniu nowego termosta sobie go tak jakby wkrecasz w króciec i przykrecasz do bloku silnika.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
czyli brak tych pazurków nie może powodować rozszczelnienie termostatu z blokiem i przepuszczanie płynu na duży obieg?
oswoić autyzm, http://www.michalautyzm.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Kol..Lampart, za to odpowiada termostat a nie jakiś króciec . Gdyby ci lalo na zewnątrz to miedzy termostatem jest uszczelniacz wszystkoLampart pisze:czyli brak tych pazurków nie może powodować rozszczelnienie termostatu z blokiem i przepuszczanie płynu na duży obieg?
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!