Opór na wstrysku sterującym
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam. Będę dzisiaj sprawdzał czy dobrze działa mi wtrysk sterujący, doczytałem się jak go sprawdzić za pomocą śróbokręta ale nie doczytałem ile powinien wynosić opór miedzy tymi kabelkami... Zdaje się że to są te kabelki od tuningu za 10gr? Proszę o szybką konkretną odpowiedź i zamykamy temat Dodam że mam objawy szarpania przy dodawaniu gazu i turbina mi się bardzo późno załącza, na tej kostce od tego wtrysku kabelek mi się urwał i teraz jest polutowany i myślę że coś to też może powodować. Pozdrawiam!
wiesz jak jest...
...a nie jest dobrze :)
...a nie jest dobrze :)
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
OK.90-100 omówkrzysiek400244 pisze: Będę dzisiaj sprawdzał czy dobrze działa mi wtrysk sterujący, doczytałem się jak go sprawdzić za pomocą śróbokręta ale nie doczytałem ile powinien wynosić opór miedzy tymi kabelkami.
żle ci się zdajekrzysiek400244 pisze:Zdaje się że to są te kabelki od tuningu za 10gr?
Akurat "załączanie "się turbiny nie ma z tym nic wspólnegokrzysiek400244 pisze:Dodam że mam objawy szarpania przy dodawaniu gazu i turbina mi się bardzo późno załącza,
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018