Problem z wentylatorami
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z wentylatorami
Witam,
jestem od niedawna na forum także przepraszam jak się będę powtarzać, otóż ostatnio padł mi akumulator i golfik (Golf 4 1.9TDi AXR) stał na parkingu parę dni i dziś po podłączeniu nowego akumulatora zauważyłem że włącza się mniejszy wentylator, czasem duży, co jakiś czas coś pyka i to tak średnio co pół minuty(minute) na chwilę i to może być przyczyna szybkiego rozładowania akumulatorka. Co może być przyczyną tego że wentylatory włączają się na zimnym silniku? I jak to naprawić czy samemu się nie bawić i jechać do mechanika? Z góry dziękuję!!
jestem od niedawna na forum także przepraszam jak się będę powtarzać, otóż ostatnio padł mi akumulator i golfik (Golf 4 1.9TDi AXR) stał na parkingu parę dni i dziś po podłączeniu nowego akumulatora zauważyłem że włącza się mniejszy wentylator, czasem duży, co jakiś czas coś pyka i to tak średnio co pół minuty(minute) na chwilę i to może być przyczyna szybkiego rozładowania akumulatorka. Co może być przyczyną tego że wentylatory włączają się na zimnym silniku? I jak to naprawić czy samemu się nie bawić i jechać do mechanika? Z góry dziękuję!!
Re: Problem z wentylatorami
sterownik wentylatorów pod akumulatoremRamiGDA pisze:Witam,
Problem z wentylatorami
Tu masz jak wygląda http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic764274.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Problem z wentylatorami
Witam. Mialem podobnie w moim mk5. Wentylatory nawet po przekreceniu kluczyka od razu ruszaly. W moim przypadku winny byl czujnik temperatury ale ten ktory jest przy wyjsciu z chlodnicy. Pozdrawiam
Problem z wentylatorami
Hmmm o dziwo jak przyszły mrozki wentylator zamilkł już się nie włącza poczekam aż będzie odwilż