Silnik AHF. Logi na 3 i 4 biegu.
3 bieg: niestety ale musial w pewnym momencie zwolnic bo mi sie droga konczyla.
http://img36.imageshack.us/img36/2804/85898936.jpg
4 bieg:
http://img36.imageshack.us/img36/3390/37810718.jpg
Proszę o sprawdzenie logów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Proszę o sprawdzenie logów
SPRZEDAM: Przełącznik zespolony kierunków i wycieraczek wersja z kompem golf IV
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
Logi na 3 biegu sa do 4 tys pozniej odpuscilem i dodalem właściwie to można było juz po puszczeniu gazu wyłączyć. Na 4 biegu wyszło do 3600.
Pytam czy sa ok bo niedawno mialem uszkodzony IC były małe dwie dziurki, teraz go skleiłem niby nic nie cieknie i zastanawiam sie czy bedzie grało czy rozglądać sie za nowym.
Jeszcze mam mała wątpliwość w logach na 3 biegu przy obr 2961 jest nagly spadek wartości nie przypominam sobie zebym odejmował wtedy gaz. Czy to jest jakis błąd pomiaru czy coś sie chrzani w silniku?
Czy kąt wtrysku na cieplym silniku wahajacy sie od 1,3 do 1,5 to dobry kat?
Proszę o przeniesienie tematu do dzialu Diagnostyka.
Pytam czy sa ok bo niedawno mialem uszkodzony IC były małe dwie dziurki, teraz go skleiłem niby nic nie cieknie i zastanawiam sie czy bedzie grało czy rozglądać sie za nowym.
Jeszcze mam mała wątpliwość w logach na 3 biegu przy obr 2961 jest nagly spadek wartości nie przypominam sobie zebym odejmował wtedy gaz. Czy to jest jakis błąd pomiaru czy coś sie chrzani w silniku?
Czy kąt wtrysku na cieplym silniku wahajacy sie od 1,3 do 1,5 to dobry kat?
Proszę o przeniesienie tematu do dzialu Diagnostyka.
Ostatnio zmieniony sob paź 10, 2009 21:03 przez marcin999, łącznie zmieniany 1 raz.
SPRZEDAM: Przełącznik zespolony kierunków i wycieraczek wersja z kompem golf IV